У жителя Любомльщини знайшли три гранати

30 Березня 2018, 15:48
2736

До проведення обшуку задіяли службову собаку прикордонників.

У п’ятницю, 30 березня, поліцейські в співпраці із співробітниками Служби безпеки України та військової прокуратури вилучили в 24-річного жителя райцентру Любомль три гранати «РГД-5» і два запали до них.

Боєприпаси чоловік зберігав за місцем проживання, – інформує сектор комунікації поліції Волинської області.

Гранати знайшли у будинку волинянина під час проведення санкціонованого обшуку в рамках кримінального провадження розпочатого за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне зберігання зброї та боєприпасів.

На місце пригоди прибули співробітники вибухотехнічного відділу ГУНП у Волинській області, які вилучили дані предмети та забезпечили їх транспортування до кімнати зберігання вибухових матеріалів.

Досудове розслідування, розпочате за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України, триває.

Нагадаємо, що з 1 по 30 квітня 2018 року триватиме місячник добровільної здачі зброї.

Громадяни, котрі добровільно звернуться до поліції з метою здачі зброї, боєприпасів, вибухових матеріалів і спеціальних засобів, що зберігаються ними незаконно, згідно з вимогами ч. 3 ст. 263 Кримінального кодексу України звільняються від кримінальної відповідальності.

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром