Вантажівка, яка пошкодила паркан біля оберега у Мосирі, не належить лісгоспу

23 Березня 2018, 15:00
2038

З метою попередження соціальної напруги працівниками ДП «Любомльське ЛГ» одразу було прийнято рішення про відновлення пошкодженого паркану, що вже зроблено.

У четвер, 22 березня, у кількох ЗМІ було оприлюднено інформацію щодо перекриття дороги в одному із сіл Любомльського району. Ситуація журналістами подана як резонансна, але озвучене не відповідає дійсності, – інформує прес-служба Волинського ОУЛМГ.

Детальніше про це читайте у матеріалі: «Мосир: люди перекрили дорогу і не пускали лісовозів».

Вантажівка, яка пошкодила паркан, належить приватному підприємцю, а не Любомльському лісгоспу. Окремо зазначаємо, що із представниками громади було досягнуто компромісу і в питанні ремонту доріг.

Волинське обласне управління лісового та мисливського господарства звертається до представників ЗМІ з проханням більш ретельно вивчати та опрацьовувати інформацію, яка стосується перешкоджання діяльності державних лісогосподарських підприємств.

Наголошуємо, що у лісогосподарських підприємствах області працюють в тому числі мешканці громад. Особливе прохання щодо більш детального вивчення питання – до тих ЗМІ, які намагаються  штучно створювати сенсації навколо таких прецедентів. 

Лісогосподарські підприємства Волинської області у переважній частині складаються із волинян.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром