У патрульній поліції прокоментували відео з водієм-порушником

21 Березня 2018, 18:39
4125

Днями у мережі набуло неабиякого розголосу відео бійки патрульних поліцейських та водія на одній з автозаправок у селі Вишнів. Аудиторія умовно поділилися на два табори: ті, хто вважає, що поліцейські поводилися зухвало і винні у побитті людини та ті, хто вважає, що чоловік сам спровокував водія. Останніх, щоправда, менше.

У коментарі «Волинській правді» прес-служба патрульної поліції Волинської області повідомила, що наразі триває досудове слідство, тож відео з нагрудних камер патрульних оприлюднити не можуть. Утім, додали, що воно відрізняється від відео, яке поширили у мережі, оскільки останнє – змонтоване.

Поліцейські переконують, що на їхньому відео видно, що водій сам ініціював бійку, тож копи і самі з нетерпінням чекають суду у цій справі. До слова, штраф за те, що не пред’явив документи на вимогу поліцейського, чоловік так і не заплатив.

Наразі відомо, що поліція вже закінчила слідчі дії у справі щодо бійки водія і патрульних, прокуратура ж найближчим часом передасть матеріали до суду. Йдеться, зокрема, про справу за статтею 345 Кримінального кодексу України (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу).

Окрім того, відомо, що водій також звернувся у прокуратуру як потерпілий.

Із власних джерел «Волинській правді» відомо, у 2016 році водія-учасника бійки з патрульними піймали на тому, що їздив за кермом без документів.

 

Коментарі
21 Березня 2018, 22:49
даже слів нема треба купувати зброю
21 Березня 2018, 23:16
Жити по новому, дані екземпляри мєнтів порушили багато пунктів згідно ЗУ &quot; Про Поліцю &quot;.<br/><br/>Цікаво скільки ці патрульні заплатили щоб стати на свої &quot;державно-посадовницькі&quot; посади. 3? 4? тис $
26 Березня 2018, 01:17
Полностью поддерживаю полицыю. Нарушил, отвечай. Закон начинается с нас, с каждого. Полицыя должна работать четка, как мы все любим, как в штатах.
Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024