Команда із Гущі взяла срібло на Міжнародному волейбольному турнірі

21 Березня 2018, 11:06
1621

За підтримки Рівненського сільського голови Володимира Крижука та членів виконкому сільської ради Дмитра Маляса і Поліщука В.М. було організовано виїзд і участь команд сіл Гуща та Забужжя у VIII Міжнародному волейбольному турнірі на кубок голови ради гміни Дорогуськ Республіки Польща Яна Папича.

У турнірі взяли участь дві команди ветеранів гміни Дорогуськ «Ветерани» і «Ліберо» та команда з м. Хелма «Ветерани», – йдеться на сторінці Рівненської ОТГ у facebook.

Команду із Забужжя представляли старшокласники Забузької ЗОШ І-ІІІ ст. і вчитель Микола Підвязний. Саме ця команда кілька днів тому стала переможцем районних змагань школярів, а на міжнародних змаганнях двічі здобула перемогу 2:0.

З таким рахунком Гущанські волейболісти перемогли команди «Ветерани» та «Ліберо» с. Дорогуськ та команду с. Забужжя.

Четвертий тур звів між собою дві українські команди, де вирішувалась доля другого і третього місця в турнірі. Але бажання і досвіду забракло молодим Забузьким волейболістам перемогти Гущанських колег, які здобули перемогу з рахунком 2:0, проте «Браво! Молодці!» почули волейболісти Забузької команди від вболівальників.

У результаті ігор у чотирьох турах по коловій системі друге місце зайняла команда с. Гуща, третє – команда с.Забужжя.

Олександр Маляс з команди с. Гуща отримав диплом і сувенір як кращий нападник турніру.

Капітан команди с. Гуща Юрій Філімонюк отримав кубок і диплом за друге місце, а за третє Микола Підвязний – капітан команда с. Забужжя.


1


 

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024