Вихованцям Головненської школи-інтернат влаштували незабутнє свято

19 Березня 2018, 09:32
6444

Шачани і жителі району об’єдналися у велику ініціативну групу та організували благодійну акцію для дітей з особливою долею. У закладі привітно зустріли гостей, особливо зраділи їм діти, бо до них шачани приїхали не з порожніми руками, а з подарунками і розважальною програмою. 

У суботу, 17 березня, вони здійснили поїздку в смт Головно, яку планували заздалегідь. До вихованців завітали улюблені мультяшні герої Лунтик, Мінні Маус та Білосніжка з відомої казки, – пише Район.Шацьк.

Гості познайомилися з дітьми, вручили їм подарунки, солодощі, разом танцювали, грали ігри, спілкувалися, розважалися на шоу бульбашок.

Шачани були вражені експонатами музею вишитих ікон, створених дітками, та розчулені їхнім прагненням тепла, уваги та любові.

До організації свята для дітей долучилися Божена Оксентюк та її друзі (одяг, взуття, цукерки, іграшки, телевізор, килимки в ванну кімнату), Світлана Шум (фрукти та солодощі), Наталія Савчук(медикаменти), родина Стадніків (агентство «Джеральдіна»), родина Мокіних (одяг та солодощі), родина Забродоцьких і жителі села Мельники (одяг, канцтовари, іграшки, солодощі), Ірина Шевчук (канцтовари, солодощі), родина Сорочуків (одяг та солодощі), родина Матвійчуків(транспортування), Любиш Олександр, Мокіна Віка, Сорочук Юля (аніматори), Оксана Кондратюк (пошиття костюмів), Володимир Матлах (спортивний інвентар) та багато жителів смт. Шацьк (одяг, взуття, солодощі, іграшки).

«Щиро дякуємо за позитивні емоції, гарний настрій та часточку серця, яке Ви, шановні, даруєте дітям», – такими словами керівництво школи-інтернату на сторінці у Facebook подякувало благодійникам за добру справу.







































1

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024