Любомль: з молодими учителями ділилися досвідом

15 Березня 2018, 09:00
3118

Семінар-практикум був проведений в анонс популяризування конкурсу професійної майстерності «Вчитель року».

13 березня на базі школи №2 відбувся семінар-практикум вчителів української мови для молодих педагогів, – інформує сайт відділу освіти Любомльської РДА.

Переможці районного етапу конкурсу «Вчитель року–2018» Ольга Сінькова (учителька Любомльської ЗОШ І-ІІІ ст. № 2), Світлана Пасаман (учителька Запільської ЗОШ І-ІІ ст.), поділилися досвідом роботи у використанні найновіших навчальних технологій та методів, зокрема, метод скрайбінгу, за допомогою якого діти легко відтворюють текст, вивчають його напам'ять.

На демонстраційному уроці з української літератури у 5-А класі Ольга Василівна майстерно поєднала технології критичного мислення (кубик Блума), так і метод скрайбінгу (візуалізація) та ІКТ. Урок був наповнений різноманіттям творчих прийомів, які все ширше використовують учителі на уроках української мови та літератури.





Світлана Петрівна на своєму майстер-класі продемонструвала використання методу синкану (це вірш, що складається з п’яти рядків. Слово «сенкан» походить від французького слова «п’ять» і позначає вірш у п’ять рядків.

1

Семінар пройшов в дружній та теплій атмосфері, учасники активно брали участь у майстер-класах та обговорювали на яких етапах уроку доцільно використовувати ці методики.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром