Любомль: у дитсадку №2 вихованці сплять із пляшками з теплою водою

10 Березня 2018, 21:17
2933

Через те, що у новій котельні із двох котлів працює лише один, який опалюється мокрим вугіллям, у дошкільному закладі температура є невище +16 ºС.

Про це на своїй сторінці у facebook написав депутат Любомльської ОТГ Роман Строцюк.

«Маючи доньку, яка ходить у садочок №2, не можу змовчати про температурний режим у ДНЗ. Добре, що потепліло і температура з +12 ºС підвищилась до +16 ºС. Поцікавився причиною проблеми – у новій котельні з двох котлів працює тільки один. І той опалюється мокрим вугіллям.

Дякую вихователям, які аби зігріти дітей, під час сну кладуть у ліжечка пляшки з гарячою водою. Однак, це не вирішення проблеми.

Питання: чому не працює другий котел, і чому таке неякісне вугілля? Не вистачає грошей?! Але наскільки мені відомо, гроші у районному бюджеті є, але чомусь «пролежуються».

P.S. І ще одне: цікаво, як відбувається провітрювання у кімнатах, де немає змоги відчинити вікно. Чомусь встановили нові «глухі» вікна...»

 

Коментарі
11 Березня 2018, 12:46
Давайте ще на котли зберемо грошв і топити самі будем чого ні все так все ремонти тюлі іграшки
11 Березня 2018, 17:40
Дякуємо нашому депутату, що "підняв" це питання,,адже діти перестали відвідувати садок і батьки змушені водити їх за собою,тому що в групових кімнатах температура не відповідає нормам ,діти промерзають.Але керівництву байдуже,зарплата то начисляється,вони собі гріються в теплих кабінетах, а може їм піти у відпустки?,зробити поточні ремонти, а влітку як належить приймати діток і оздоровлювати їх. А на рахунок провітрювання то в окремих групах це "вміють" робити. Може вже час зібрати батьківські збори і обговорити ситуацію.
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024