Як розвивалися підприємства Любомльщини у 2017 році

06 Березня 2018, 20:24
2565

Обсяг реалізованої продукції лісогосподарськими підприємствами району склав 70,4 млн. грн., ріст в порівнянні з попереднім роком становить понад 1 млн. грн., в тому числі 37 % цієї продукції було відправлено на експорт.

Про це йдеться у публічному звіті першого заступника голови Любомльської районної державної адміністрації Олександра Герасимчука.

Обсяг експорту та імпорту товарів у 2017 році склав в межах 1,7 млн. дол. США. Позитивне сальдо становило 14,8 тис. дол. США.

Сферу підприємництва району представляє 89 малих, 5 середніх підприємств та 971 фізична особа-підприємець.

Завдяки їх діяльності активно розвиваються такі галузі як промисловість, торгівля, ресторанне господарство, будівництво, агропромисловий комплекс, ринок цілого ряду платних і побутових послуг населенню.

Важливий внесок у розвиток реального сектору економіки району здійснюють такі суб’єкти малого та середнього бізнесу:

- ТзОВ «Верніколор» – офіційний дистриб’ютор високоякісних лакофарбових матеріалів провідних виробників Італії;

- ПП «Фолсаж» – виготовлення плівки для вакуумного пакування, де обсяг реалізованої продукції за 2017 рік склав 6,5 млн. грн.,

- пекарня підприємця Козел Оксани Олексіївни, де за добу випікають до 4,5 тисячі буханок хліба та 2 тисячі штук хлібобулочних виробів.

Підприємства району виконали будівельні роботи на суму 10,3 млн. грн.

Практично завершено реалізацію проекту міжнародної технічної допомоги Європейського Союзу «Центр надання адміністративних послуг як інноваційний інструмент взаємодії влади та громади» загальною вартістю 1,5 млн. грн., де 1 млн. грн. – це кошти міжнародної технічної допомоги.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром