Усі школи і дитсадки забезпечили твердим паливом

05 Березня 2018, 19:57
1400

По навчальних закладах здійснюється доставка вугілля, торфобрикету, дров та технологічної тріски для опалення.

У понеділок, 5 березня, на щотижневій оперативній нараді з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади обговорювали роботу закладів освіти в зимовий період, – інформує прес-служба РДА.

З цього питання інформувала начальник відділу освіти райдержадміністрації Анастасія Савош.

Основними напрямками підготовки всіх навчальних закладів до роботи в осінньо-зимовий період були: теплозабезпечення, енергозбереження та впорядкування навчального простору.

Для належного функціонування освітніх закладів Любомльського району в осінньо-зимовий період та стабільної роботи теплового господарства в опалювальному сезоні 2017–2018 років, відділом освіти проведено капітальні та поточні ремонтні роботи в навчальних закладах району.

Станом на 1 березня в навчальні заклади району доставлено: 1412,5 т. вугілля; 1291,3 т. торфобрикету; 1245,6 куб. м. дров; 2050 куб. м. технологічної тріски», – зазначила начальник відділу освіти Любомльської райдержадміністрації Анастасія Савош.

У зимовий період 2017–2018 років було проведено навчання та перевірку знань з Правил технічної експлуатації тепловикористовуючих установок та теплових мереж, навчання пройшли 44 особи.

Робота закладів освіти в осінньо-зимовий період постійно перебуває під контролем керівництва району.

По завершенню наради перший заступник голови районної державної адміністрації Олександр Герасимчук нагадав керівникам структурних підрозділів, що триває етап подання декларацій та рекомендував працівникам державних установ подавати декларації завчасно з метою зменшення навантаження на системи е-декларування, а також наголосити своїм підлеглим на відповідальності за несвоєчасно подану декларацію.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024