Любомль: у школі №2 визначили найбільш спортивну сім'ю

25 Лютого 2018, 17:36
3471

У підсумку загальну перемогу здобула сім’я Омельчуків: тато Олександр Григорович, мама Олена Геннадіївна, син Вадим.

У п’ятницю, 23 лютого, з метою організації активного сімейного дозвілля, залучення сімей до рухової активності і занять фізичною культурою та спортом у школі №2 відбулося свято «Мама, тато, я – спортивна сім’я», – йдеться на сайті навчального закладу.

«У конкурсі взяли участь родини Гулід, Мохнюків та Омельчуків, які представляли 3-А, 4-А та 4-Б класи.

Програма змагань передбачала чотири командні естафети: «Смуга перешкод», «Комбінована», «Ігрова», «Фрізбі». Конкурси були цікавими та захоплюючими.

В особистих конкурсах «Найкращий тато» та «Найспритніша дитина» перемогли представники родини Мохнюків: Олександр Андрійович та син Рустам.

Запеклою була боротьба за визначення «Найкращої мами»: всі троє мам правильно назвали вміст шести з 8 мішечків, що наповнені харчовими продуктами із зерен різних культур, тож довелося проводити додатковий конкурс – метання дротиків в ціль «Дартс», де найвлучнішою була Наталія Миколаївна Гуліда.

Переможцям, призерам змагань були вручені медалі, грамоти та подарунки. На святі панував гарний настрій і усі присутні отримали заряд бадьорості.

Адміністрація школи дякує сім’ям-учасникам змагань та вчителям фізичної культури за організацію конкурсу», – йдеться у дописі.











Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024