Породілля з Любомля померла через лікарські помилки, – переконані рідні

25 Лютого 2018, 12:39
6971

Серце мами трьох діток Юлії Оніщук перестало битися 12 лютого у Любомльській райлікарні.

У газеті «Наше життя» за суботу, 24 лютого, опубліковано лист її родичів, – пише КОРДОН.

«Дорогі, добрі люди! Велика подяка і доземний низький уклін вам за співчуття, за допомогу та підтримку. Нехай біди та незгоди обминають вас і всіх людей, тому що втрату і хворобу близьких та рідних перенести дуже важко!

А ще важче дивитися в очі малих дітей, які тьмяніють від їхніх дитячих сліз, в яких немає іскорки радості. Наша Юлічка всю себе віддавала вихованню своїх діток. І така спорідненість їхніх душ зустрічається вкрай рідко. Вони дуже сильно сумують за нею.

Юлічка була людиною веселою, справедливою і вірила в Бога. Тепер нам всім залишається молитись за її упокій. А чому упокій?! Адже вона могла жити, зобов’язана була жити і далі у повсякденному житті приносити користь усім.

Навіють думки такі слова як «держава», «конституція», «обов’язки лікарів», які повинні були врятувати маму для діток, дружину для чоловіка, дитину для батьків, куму для своїх кумів та хрещену матір для похресників.

Але, на жаль, випало нам усім, дорогі земляки, жити в державі, де на своїх посадах перебувають не професіонали, а байдужі людці з мілкуватою душонкою, котрі свій непрофесіоналізм, лікарські помилки заштампували у фрази: «Ми зробили все, що змогли. Приносимо свої співчуття. Вибачте».

Не потрібно нам ваших вибачень та співчуттів. Адже Юлічка поступила в лікарню, як породілля з кровотечею. А там із не зрозумілих для нас причин розірвали селезінку, яку довелося видалити, та інше, про яке поки що не можемо говорити.

Хочеться запитати: чому не приєднали штучну нирку, яка б зняла навантаження із серця, легень? Можливо ви, панове лікарі, забули, що все устаткування, ваша зарплата — це надходження з наших коштів у вигляді податків до бюджету.

Так, дійсно є лікарі від Бога, котрі ціною свого здоров’я і крові рятують людей. Честь і хвала їм. Але бувають випадки, коли виправити грубі помилки своїх непрофесійних колег й вони безсилі.

Люди добрі, коли ж ми візьмемось за руки, об’єднаємося і запитаємо: «Чому відбувається так?». Наше горе, наша біда не поодинока.

Скільки сліз витекло з очей жителів нашого району? Скільки сиріток залишилося без батьків? Скільки горя пережили наші люди?

Об’єднаймося в наших бідах, давайте поставимо край безчинству. Люди добрі, ще раз дякуємо вам за благодійність і нехай вас рясно благословить Бог і поверне вам сторицею».

Люблячий чоловік, батьки та сестричка Юлічки Оніщук.

Коментарі
25 Лютого 2018, 19:17
Да ну,там лікарня з ПРОФЕСІОНАЛІВ по хабарях,експерименти над людьми,все за сало,такі наші лікарі.А що ви хочете, ЦЕ край,забутий богом,який спеціаліст-лікар,там буде сидіти,в цій богодєльні?
25 Лютого 2018, 19:57
Який край забутий богом? Більшість лікарів працюють 10 літтями ,ви такі розумні писати всяку гидоту. Лікар не Господь бог щоб вирішувати кому жити,я не думаю щоб хтось з них хотів такої біди ,якщо є хтось винний в цій трагедії то бог і суд обов'язково їх накаже
25 Лютого 2018, 22:19
Лікарі не Боги! і аби ви трохи віддавали звіт своїм словам, то звинувачень не будували б на такій аргументації, яку розвалить будь-який 9 класник, який хоч трохи вчив біологію. "поступила просто з кровотечею"? Це, мабуть, лікарі прийшли додому і організували кровотечу вагітній жінці. "Pозірвали селезінку"? Так...що селезінка, що матка знаходяться зовсім поряд, просто по сусідству..правда?Спиняючи кровотечу з матки, подумали, що нема, чим зайнятись, мало роботи, треба ще під ребра залізти і розірвати селезінку. Напевно, так було, шановні родичі? Я так розумію, що селезінку довелось забрати з екстрених причин, просто це називається "порвали селезінку". А що раптово трапилось з селезінкою? Іі просто не забирають зазвичай.. Може були травми, про які іде замовчування? Більше того, жінку рятуло все місто. Лікарі зробили все можливе і надали допомогу, тому що вона після того прожила ще декілька днів. Тому побійтеся Бога робити такі звинувачення, які базуються на таких "аргументах"!!
25 Лютого 2018, 23:50
Шановний Schenja Я звами згідний лікарі не Боги , але це не перший випадок в цій лікарні де померають молоді порділлі та їх маленькі новонароджені дітки<br/>Лікарі давали клятву Гіпократа та були зобовязані спасти матір трьох дітей ,яка потрапила до лікарні з кровотечею , ЛЮДИ НА ДВОРІ ХХІ СТОЛІТТЯ про що можна говорити ............
25 Лютого 2018, 23:55
Звертаюсь то Sheni, довожу до вашого відома що селезінку їй видалили на наступний день іто лікарі з Луцька бо Любомльські типу непобачили. Під час кесарського з селезінкою все було в нормі. Якщо ви незнаєте всю ситуацію то краще некоментуйте !!!!! Ще є багато нюансів про які ще неможна говорити.І це ви побійтесь Бога , тому що просто так такі статті не пишуться без вагомих на то причин!
26 Лютого 2018, 00:03
Люди про що ви говорите про Любомльських лікарів половина з них є не професійними .
26 Лютого 2018, 01:25
Здавав кров для цієї жінки, від дуже багатьох людей чув, і навіть не від лікарів, що крім кровотечі, поступила з гематомою на півживота. Думаю, що це цілком може бути поясненням на багато речей.
26 Лютого 2018, 10:59
Scheia Проте що ви знавці анатомії людини та протоколи лікування немає &quot;сумніву &quot; про що світчать дисятки смертей лікарні . <br/>Ступати в дескусію звами це гаяти марно час .<br/>Прийоми відволікання від головного це ваше завдання .<br/>Так. БОГ дійсно все бачить .
26 Лютого 2018, 11:06
Нібуло в неї ніякої гематоми. Врачі цю чутку і пустили !!!
26 Лютого 2018, 11:07
Alex За здану кров для Юлічки доземний уклін і велика подяка .<br/>Але шановний повірте , ні якої великої на півживота гематоми не було .<br/>Дочекаємось висновків єкспертизи .<br/>Надіємось на справедливість .<br/>Щоб розбити селезінку потрібний неабиякий удар .
26 Лютого 2018, 12:31
Розумію горе рідних але це не дає їм права робити такі звинувачення опираючись на емоції якщо тільки чекають результатів експертизи
26 Лютого 2018, 13:20
Мої найщиріші співчуття рідним. Але я чула ( не буду стверджувати, що це правда), що неодноразово протягом вагітності жінку направляли до Луцька лягати в лікарню на збереження, але жінка відмовлялась. Шкода, молода жінка і дітки залишились. Але на все Воля Божа. Нічого вже не зміниш.
26 Лютого 2018, 16:50
якщо вас не влаштовують любомльські &quot;коновали&quot; і &quot;м&quot;ясники&quot; звертайтесь тоді до бабок і екстрасенсів...
27 Лютого 2018, 09:15
Смерть близької людини-невиправна втрата. Нехай Юлії буде царство небесне і вічний спокій .Але я не згідна з тим, про що написано в деяких коментарях . Я у Любомльській лікарні народила трьох діток і хочу відмітити - без жодного ХАБАРА. І хоча одна з вагітностей проходила проблемно, після пологів і з дитинкою, і зі мною все було добре, за що хочу подякувати лікарям . Ми досить часто самі халатно ставимося до свого здоров'я і потім нам простіше звинуватити лікарів, аніж самих себе .Звичайно не всі, але є у нашій лікарні кваліфіковані лікарі .Терпіння і трудової вам наснаги, шановні ескулапи!
28 Лютого 2018, 01:41
Рожала я там,теперь больше детей не хочу,чуть на тот свет не отправили и меня,и ребёнка. Многое умолчал и скрывали,сутки думали кесарить или нет,при этом показания были на лицо !!!
28 Лютого 2018, 13:18
Роды у меня тоже принимала Татьяна Петровна !!
28 Лютого 2018, 14:25
Мене протримали 3 дні, в дитини була вже гематома на голові
28 Лютого 2018, 14:26
Треба було кесарити відразу, а вони тримали мене з страшними болями 3 дні!
28 Лютого 2018, 17:52
якіж вони лікарі в Любомильскій лікарні ,коли вони не вміють і незнають як врятувати ,не вміють нести свою відповідальність за людскі життя,є такі шо вміють і знають але таких мало є,а тих які тільки калічать і вбивають наших рідних і дорогих таких дуже багато,я кажу правду тому що пять років назад я теж втратила маму і братика і в цьому вина лікарів,і як після цих випадків вони можуть спокійно жити,ше Господь Бог накаже їх за свої вчинки
28 Лютого 2018, 18:15
я дуже спіачуваю рідним ,а ще більше співчуваю діткам,які залишились напівсиротами які залишились без маминої любові підтримки і допомоги,я знаю як це бути без мами ,і я хочу шоб тих які калічать і вбивають нам дорогих людей хочу шоб вони відповіли за своі вчинки шоб були покарані,і шоб в нашій лікарні працювали такі спеціалісти які вміють і знають як нести відповідальність за людскі життя,а не сидіти там незнаючи нічого лише заради грошей сидять калічать і вбивають,мають бути спеціалісти такі шо вміють і знають
07 Березня 2018, 20:03
Рідні Юлії задумайтеся над своїми вчинками дайте спокійно упокоїтися душі
07 Березня 2018, 20:08
Я тоже народжувала в цій лікарні,була також кровотеча але лікарі робили все,що могли,дякуючи їм зі мною і з дитинкою все гаразд.За що їм щиро дякую
07 Березня 2018, 20:08
Я тоже народжувала в цій лікарні,була також кровотеча але лікарі робили все,що могли,дякуючи їм зі мною і з дитинкою все гаразд.За що їм щиро дякую
18 Березня 2018, 12:05
цікаво від яких це людей - &quot;навіть не лікарів&quot; ви могли почути про гематому? жінка що, з голим животом ходила, що всі бачили, що в неї там є, а чого нема?
20 Березня 2018, 14:28
В шоке от передачи. Такая же,как и наша медицина. ворон ворону ока не выклюет. здесь писали,что,если не доверяете этим врачам,обращайтесь к другим. Так а за что тогда врачи деньги получают? за свою некомпетентность? бред. в передаче практически обвинили родственников, завалили терминами. и кто? такие же врачи!, которые своих коллег прикрывают. Лысый врач сначала говорил,что от удара о ручку такого с селезенки не может произойти. а после комментария грымзы в очках поменял свое мнение. Боже ,когда ж закончится этот беспредел. И Матвиенко,поговорите,помирились,отпустить. а если б с ее ребенком такое случилось?!!!! а,с ее не случилось,потому что бешеные деньги платят,чтоб не попасть к таким врачам
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024