У Радехові відбувся концерт дитячих талантів

18 Лютого 2018, 21:00
5873

Учні проявили свою креативність, показали сценічну культуру, вміння декламувати та майстерність виконання.

У п’ятницю, 16 лютого, у школі провели творчий звіт «Дивосвіт дитячих талантів», – про це написала Вікторія Пилипчук у facebook.

«Всім сподобався запальний рок-н-рол, юні дівчатка-метелики, мелодійні акорди пісень «Хвостики-метелики», «Хмаринки», «Рушничок», «Моя земля». Коли вокальна група «Джерельце» почала виконувати пісню «Стрітення», у всіх глядачів перехватило дух. Вдале було поєднання співу із хореографічною замальовкою «Рушничок».

Читання віршів напам'ять потребувало від учасників вміння передати емоції, почуття, переживання.

Флешмоб вкотре довів, що учні пишаються, що ми українці. Завершилося свято народними гуляннями – фольклорним дійством «Масляна».

Юні вихованці зуміли передати місцеву говірку, познайомили із звичаями та обрядами, що існували у нашому краї. Закінчилося свято смачним частуванням справжньою українською стравою – варениками.

Без перебільшення можна сказати, що свято вдалося.

Дякуємо учням за допомогу, участь у святі, працівникам за підготовку номерів, прикрашання залу та взаєморозуміння. Окрема подяка працівникам сільського будинку культури за музичний супровід, за тісну співпрацю та взаємодопомогу», – йдеться у дописі.
















1

1

1

1

1

2

2

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39