Любомль: навчали старост і секретарів ОТГ

17 Лютого 2018, 09:29
3156

У п’ятницю, 16 лютого, в Любомльській районній державній адміністрації відбувся семінар для виконуючих обов’язки старост, секретарів міської, селищної, сільських об’єднаних територіальних громад та сільських рад.

На порядок денний було винесено п’ять питань, – повідомляють у секторі з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації.

З порядком організації реєстрації громадян органами місцевого самоврядування ознайомив завідувач Любомльського районного сектору управління державної міграційної служби України у Волинській області Олександр Охманюк.

Військовий комісар Любомльського об’єднаного районного комісаріату Роман Гузь довів до відома присутнім порядок організації військового обліку в органах місцевого самоврядування.

Проінформувала присутніх про стан роботи щодо організації державної реєстрації актів цивільного стану - начальник Любомльського районного відділу державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Волинській області Лілія Станіславчук.

Начальник юридичного відділу райдержадміністрації Петро Гусєв ознайомив учасників семінару із заходами по реалізації в районі просвітницького проекту «Я маю право».

Про здійснення контролю райдержадміністрацією за виконанням делегованих повноважень органів місцевого самоврядування інформував заступник керівника апарату, начальник відділу організаційно-кадрової роботи апарату райдержадміністрації Роман Ярмолюк.

На поставлені питання, які задавали учасники семінару, доповідачі дали кваліфіковані відповіді.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром