У Замлинні горіла хата, у Хворостові – хлів із дровами

12 Лютого 2018, 14:45
3732

Житловий будинок зайнявся через коротке замикання електромережі, господарська споруда – через необережне поводження з вогнем.

Близько 5-ої години, у неділю, 11 лютого до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про займання в житловому будинку в Замлинні. На виклик виїхало відразу два екіпажа рятувальників із ДПРЧ №10 м. Любомля та місцевої пожежної охорони села Штунь.

Як повідомив головний інспектор Любомльського РВ ДСНС у Волинській області, капітан служби цивільного захисту Микола Лябук, ймовірною причиною займання стало коротке замикання електромережі. Вогнем знищено перекриття, коридор, покрівлю.

А у Хворостові близько 6-ої години того ж недільного ранку горів хлів. На виклик виїжджав резервний екіпаж ДПРЧ №10 м. Любомля, так як вогнеборці ліквідовували пожежу ще у Замлинні.

Через необережне поводження з вогнем (господарі залишили золу у господарській споруді), пошкоджено стіни, покрівлю, згоріло 0,6 метрів кубічних дров.

Рятувальники вкотре закликають жителів Любомльщини дотримуватися правил пожежної безпеки: перевіряти справність електромережі й електроприладів, пічного опалення, котлів. Це вбереже життя та майно.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром