Вихованці районної гімназії здобули ІІІ місця в обласних олімпіадах

01 Лютого 2018, 09:05
2849

Закінчився ІІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних дисциплін, на якому Любомльська гімназія має переможців.

Про це на своїй сторінці у facebook написала Оксана Романюк.

«Треті місця з різних дисциплін посіли: Богдан Клекоцюк (11-Б клас) – з трудового навчання (учитель Хроль М.І.), Олена Тимощук (9-А клас) – з української мови та літератури (учитель Романюк О.І.), Ангеліна Стецюк, (9-А клас) – з польської мови та літератури (учитель Цапук І.В.), Анастасія Самолюк (11-А клас) – з англійської мови (учитель Салуха О.П.), Роман Федонюк (7-Б клас) – з математики (учитель Ковальчук Н.І.), Валерія Яворська (9-А клас) – з історії (учитель Трач І.А.).

Гордимося нашими інтелектуалами. Зичимо підкорити нові й нові вершини. А також віримо в успіхи Анни Мариньохи, яка була за крок до перемоги в олімпіаді з хімії (учитель Андрійчук С.Г.), Назара Іванюка, якому зовсім трошки не вистачило, щоб стати переможцем в олімпіаді з історії (учитель Котович Н.О.).

Знання за плечима не носити – як мудро підмітили наші предки. Пам’ятайте про це, любі діти, коли працюєте на ниві учіння. І тоді ми будемо впевнені, що житимемо в країні розумних людей», – йдеться у дописі.






Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024