Як контрабандисти перевозять сигарети у потязі «Ковель-Хелм»

10 Січня 2018, 09:20
8432

З 12 червня з Волині до Польщі курсує потяг сполученням «Ковель-Холм». З грудня маршрут продовжили до Здолбунова.

За півроку потяг облюбували «мурахи» – так в народі називають людей, які займаються перепродажем, – про це йдеться у сюжеті Волинського телебачення.

Більше дивіться у відео.

 

Коментарі
11 Січня 2018, 15:33
СПИТАЙТЕ ХУРСЯКА ЗА ЩО ВІН КУПИВ МЕРСЕДЕСА МОЖЕ ЗА ЗАРПЛАТУ
13 Січня 2018, 13:06
А чому наші митники не перевіряють? Чи це не іх робота? Проідеш раз у такьому потязі от і весь імідж Украіни...
13 Січня 2018, 13:08
Соромно за наших людей. Ще тільки в труси не ховали те саме з автобусами,гидко
13 Січня 2018, 18:24
Ознайомившись з репортажем Дар'ї Тимашкової, поширеним по телебаченю та в інтернеті (серед поляків) хочеться навести для роздумів слова одного українця про українців. &quot;Главные наши враги — не «москали», не «ляхи», а мы сами. Наша жадность и зависть. Наша инфантильность. Наша вечная надежда на чудо&quot;. ОЛЕСЬ БУЗИНА &quot;Плачь, Украина, плачь! Ты сама себе предатель и палач! Ты своею собственной рукой, Задавила разум и покой! Убиваешь лучших сыновей! Ратуя на &quot;злобных москалей&quot;! И кусая, как змея себя за хвост, Создала в своих пределах ХОЛОКОСТ! С кем же ты останешься потом, Все разрушив, за каким бортом? Может восстановишь ты свой дом, Только не поднять погибших в нем&quot;. ОЛЕСЬ БУЗИНА.<br/>Більшість поляків з розуміням ставляться до українців, які на Україні ледь виживають і вимушені їхати тими потягами вести ті цигарки, покупати там продукти, які є дешевші, як в Україні. Поляки дивуються, як можна прожити при одержані пенсії 1700,00 грн. і роботи немає. Поляки навіть на митниці заспокоюють українців, що в них колись тоже була така ситуація, а зараз в них все наладилось.
13 Січня 2018, 18:29
Як би не ті мурахи, то України уже не було би.
14 Січня 2018, 00:57
Так, волиняни заробляють, щоб прокормити свої сім'ї та ще надати хоч яку небудь матеріальну підтримку своїм синам, чоловікам, які воюють і захищають Україну від агресора на сході.
14 Січня 2018, 01:23
Подла журналюга Тимошкова не їде &quot;зручно, комфортно і не дорого&quot; на схід України, щоб показати, як там в окопах живуть і захищають Україну від агресора хлопці з Волині, а висміює тих хто правдами і неправдами заробляє гроші для України. Таких журналюг треба гнати в шию з України. Вони є ворогами своєї рідної землі.<br/>Друга нікчемна журналюга сидить в кріслі розповідає і показує по телебаченю, який &quot;подвиг&quot; здійснила ця скотиняка Тимошкова, що навіть обіср..ла польську поліцію.
14 Січня 2018, 01:38
Нарешті митник розповів правду про те що законо вивозити цигарки з України, тим самим заткнув тих протівних продажних журналюг які радіють коли штрафують мурашок! Поки економічно вигідно вивозити цигарки з України доти в достатку буде жити волинь! А кому встидно за мурашок то повстидайтеся за нашу продажну єврейську владу! А якби показали відео про нелегальних робітників в польщі то це що також встидно??? Люди молодці заробляють як можуть, щоб діти мали що поісти! Зніміть краще відео як заробляють чиновники продажні!
14 Січня 2018, 21:24
Поляки з радістю і вдячністю беруть і оплачують привезені мурашками папіроси. І завжди просять, щоб ще привезти якісь інші популярні смоктунці.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром