Як і де відпочивали учні Любомльщини під час зимових канікул

09 Січня 2018, 21:27
4564

На черговій щотижневій оперативній нараді з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації обговорили організацію відпочинку дітей під час зимових шкільних канікул.

Про це інформує сектор з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації.

«Були затверджені заходи, що передбачають персональну відповідальність керівників навчальних закладів за життя і здоров’я дітей під час проведення новорічних свят, проведення новорічних акцій, організацію поїздок і екскурсій, участь дітей пільгового контингенту в районних і обласних святах.

Відділом освіти розроблені заходи щодо збереження життя і здоров’я учнів під час зимових канікул», – зазначила начальник відділу освіти РДА Анастасія Савош.

Керівники загальноосвітніх навчальних закладів видали накази і затвердили заходи щодо проведення новорічних свят і зимових канікул, склали графіки чергування колективів у святкові дні з метою забезпечення дотримання температурного режиму в приміщеннях та правил пожежної безпеки, на безумовне і неухильне дотримання правил безпеки життєдіяльності, збереження майна, опалювальних систем, водопостачання, електромереж.

Питання святкування новорічних і різдвяних свят, відпочинку дітей під час зимових канікул розглядалося на педагогічних радах і нарадах за участю директорів шкіл району протягом грудня 2017 року.

Новорічні ранки та вечори в закладах освіти були проведені з 26 по 29 грудня 2017 року.

Окрім того, розроблено план заходів роботи на зимових канікулах: інформаційно-пізнавальні години «Як святкують Новий рік у різних країнах світу», вікторини «Новорічний календар».

Систематично проводяться заняття у гуртках спортивного, художньо-естетичного та декоративно-ужиткового напрямків.

На базі Штунської ЗОШ І-ІІІ ступенів будуть проводитися туристичні змагання з техніки пішохідного туризму.

Організовано конкурси малюнків «Зимонька прийшла свята принесла». Районний зліт юних волонтерів «Зігріє серце крапля доброти». Благодійну акцію «Тепло сердець Волині – ровесникам на Східній Україні». Районний конкурс сучасної української пісні.

«3 січня 2018 року відбулася поїздка для 20 дітей сиріт та дітей учасників АТО в місто Луцьк в ляльковий театр, 5 січня – 20 дітей пільгових категорій запрошені на свято обласної новорічної ялинки, яке відбувалося в драматичному театрі імені Т.Г.Шевченка, – додала начальник відділу освіти РДА Анастасія Савош.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром