У Любомльській міськраді – вакансії на керівні посади

07 Січня 2018, 14:10
2949

Любомльська міська рада оголошує конкурс на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування.

Про це йдеться на сайті мерії.

1.1. Начальника відділу містобудування та архітектури. Умови конкурсу: освіта  повна вища за  спеціальністю «Промислове і цивільне будівництво», за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліст, або магістр. Стаж роботи у відповідній галузі  не менше 3- років , знання роботи на комп’ютері та використання відповідних програм.

1.2. Заступника начальника відділу фінансів та інвестицій. Умови конкурсу: освіта повна вища за спеціальністю « Бухгалтерський облік», за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліст, або магістр. Стаж роботи  за фахом  не менше 3- років , знання роботи на комп’ютері та використання відповідних програм .

1.3. Головного спеціаліста відділу фінансів та інвестицій. Умови конкурсу: освіта повна вища за спеціальністю « Облік і аудит», за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліст (магістр). Стаж роботи за фахом не менше 3 років , знання роботи на комп’ютері та використання відповідних програм.

Заяви для участі у конкурсі приймаються  протягом 30  календарних днів з дня опублікування оголошення про конкурс. До заяви про участь у конкурсі додаються: особова картка П-2ДС з відповідними додатками, дві фотокартки розміром 4х6 см., копія документа про освіту, декларація про майно,доходи,витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2016 рік, копія першої, другої сторінок паспорта громадянина України,копія військового квитка ( за наявності),згода на обробку персональних даних,медична довідка встановленої форми.

Кандидати на заміщення вакантних посад будуть складати іспити на знання Конституції  України, Законів України « Про місцеве самоврядування в Україні», «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про запобігання корупції» та законодавства з урахуванням специфіки функціональних обов’язків на посадах.

Документи приймаються за адресою: м. Любомль  вул. Української Армії, 2, кабінет секретаря ради. Довідки за телефоном: 23185.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024