Запілля: жінці, яка виховує вісьмох дітей, присвоїли звання «Мати-героїня»

05 Січня 2018, 17:00
4101

Сьогодні, 5 січня, перший заступник голови районної державної адміністрації Олександр Герасимчук та виконуюча обов’язки старости села Запілля Ольга Фізик вручили посвідчення та нагрудний знак – почесне звання України «Мати-героїня» згідно з Указом  Президента України за материнську самовідданість, народження і зразкове виховання дітей, забезпечення умов для всебічного їх розвитку жительці міста Любомль Ганні Кликоцюк, яка разом із чоловіком виховує 8 дітей.

Звертаючись до присутніх, перший заступник голови районної державної адміністрації Олександр Герасимчук сказав, що звання матері найбільш шановане серед усіх інших, – повідомляють у секторі з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації.

– Унікальною цінністю та надзвичайною гордістю України є багатодітні родини. Це особливі сім’ї, бо дітям змалечку прищеплюють людяність, любов до праці, вміння берегти та підтримувати найкращі українські сімейні традиції. Відома істина стверджує, що недостатньо лише народити дитину, її необхідно виховати доброю, чуйною, порядною людиною, дати їй належну освіту і допомогти знайти своє місце у житті. А щасливі діти ростуть лише в дружній родині й під опікою щасливих батьків, – зазначив Олександр Герасимчук.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024