Любомльська РДА: відбулася комісія з питань захисту прав дітей

04 Січня 2018, 13:16
4076

У середу, 3 січня, під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Олександра Герасимчука відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дітей райдержадміністрації.

Під час засідання  члени комісії  розглядали  питання щодо  позбавлення батьківських прав одного з батьків  щодо  неповнолітнього сина, заяву батька про спілкування з сином, аналізували матеріали про   стан сім’ї, яка перебуває у складних  життєвих обставинах та засоби і можливості батьків для їх подолання, – повідомляють у секторі з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації.

– За будь-яких обставин захист  інтересів та прав дітей мають стояти на першому місці. Адже ефективний захист прав дитини – один із пріоритетів держави. Саме тому ми  повинні докласти максимум  зусиль, аби   у вирішенні будь-яких проблем діти в жодному разі не ставати заручниками ситуації, тим більше щоб не були об’єктом спекуляції під час з’ясування стосунків між батьками,- наголосив перший заступник голови райдержадміністрації Олександр Герасимчук.

За результатами засідання комісії прийняті відповідні рішення, надано доручення для повного та всебічного виконання прийнятих рішень з метою захисту прав і законних інтересів дітей.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024