Знайшла роботу за 25 днів – історія звільненої бухгалтерки з Любомльського району

31 Грудня 2017, 12:27
2983

Галина Романюк за фахом бухгалтер, більше двадцяти років пропрацювала в рідному селі в СГПП «Куснище». Після звільнення намагалася знайти роботу самостійно. Час минав, а пропозицій роботи не траплялось.

Тоді за допомогою у працевлаштуванні пані Галина звернулася до Любомльського районного центру зайнятості, адже була впевнена, що тут їй допоможуть, – повідомляють в установі.

Безробітна отримала інформацію про послуги служби зайнятості та актуальні вакансії на ринку праці. З першого дня вона була відкрита для співпраці, активно шукала роботу, відвідувала групові профінформаційні заходи.

І щойно з’явилась підходяща пропозиція роботи бухгалтера, особистий консультант запропонувала відвідати ПАТ «Волиньобленерго». Галина Романюк успішно пройшла співбесіду, впевнено зарекомендувала себе відповідальним, цілеспрямованим фахівцем, який вміє працювати на результат.

Наша героїня працевлаштована протягом 25 днів перебування на обліку в центрі зайнятості. Ця історія є яскравим підтвердженням того, що найефективнішим періодом для пошуку роботи є перші місяці безробіття.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром