Прийняли бюджет Любомльського району на 2018 рік

28 Грудня 2017, 10:44
2663

У середу, 27 грудня, завершили роботу ІІ пленарного засідання 20 сесії Любомльської районної ради. Головною темою засідання було прийняття бюджету 2018 року.

Із цього питання доповідала начальник управління фінансів райдержадміністрації Оксана Самойліч, загалом кошторис району з урахуванням дотацій, субвенцій з державного, обласного і місцевих бюджетів (крім Любомльської ОТГ) і підкріплених фінансово повноважень в окремих галузях, які об’єднані територіальні громади тимчасово делегували на районний рівень, становить 210,5 млн. грн., – повідомляють у секторі з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації.

З них власні надходження — всього 3,1 мільйона гривень, які переважно формуватимуться за рахунок податку на доходи фізичних осіб, тих місцевих рад які ще не увійшли до жодної ОТГ, а це Хворостівська, Машівська, Згоранська, Зачернецька сільські ради.

Щодо видатків, то найбільше надійде у сферу соціального захисту населення – майже 110 млн. грн., освіту – 62,1 млн. грн., медицину – 34,3 млн. грн., культуру – 2,2 млн. грн.

Щодо інших питань, то депутати затвердили розпорядження керівництва райради, видані у міжсесійний період та погодили матеріальне стимулювання  голови та заступника районної ради в розмірі одного посадового окладу. Окрім того, зазнала змін структура райради, штатний розпис та кошторис видатків. Зокрема, після 28 лютого наступного року у штатному розписі залишиться 14 посад, а загальний кошторис видатків становить 1,41 млн. грн.

По завершенню пленарного засідання перший заступник голови районної державної адміністрації Олександр Герасимчук, голова районної ради Микола Сушик та головний спеціаліст сектору молоді та спорту райдержадміністрації Олександр Степанюк вручили кубки, футбольні м’ячі та спільні грамоти районної державної адміністрації та районної ради командам  за зайняті призові місця у Спартакіаді району 2017 року серед колективів фізкультури громад, місцевих рад, установ, організацій:

І місце – команда з села Штунь; ІІ місце – команда з села Згорани; ІІІ місце – команда з села Куснища.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024