Стало відомо, коли вирішать проблему з видачею біометричних паспортів

25 Грудня 2017, 10:58
Фото ілюстративне 2428
Фото ілюстративне

Нове обладнання для поліграфічного комбінату «Україна» надійде найближчим часом, що дасть змогу до середини січня 2018 року вдвічі збільшити обсяг друку закордонних паспортів, а навесні повністю вирішити проблему з видачею громадянам України документів для виїзду за кордон.

Про це повідомив прес-секретар держпідприємства «Документ» Володимир Поліщук агентству «Інтерфакс-Україна».

«Нове обладнання для поліграфкомбінату вже через пару днів прибуде з Нідерландів в Україну, тиждень-два піде на його налагодження. Прогнозується, що вже в середині січня друкувати паспорти для виїзду за кордон стануть принаймні вдвічі більше», – розповів він агентству.

За словами Поліщука, це допоможе вже навесні остаточно вирішити проблему із затримкою у видачі закордонних паспортів. Крім того, це питання вирішуватимуть шляхом розширення мережі Центрів обслуговування громадян «Паспортний сервіс». Так, зазначив він, у наступному році планується відкриття таких центрів у Вінниці, Полтаві, Луцьку та Запоріжжі.

До речі, на ДП «Документ» виробили понад 1 мільйон біометричних закордонних паспортів, тоді як на поліграфкомбінаті «Україна» в черзі на друк накопичилося понад 600 тисяч заявок на документи.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024