Судитимуть чоловіків, які через «Ягодин» везли дівчину в бордель

25 Грудня 2017, 09:23
2453

Одного з них зловили просто на кордоні, другого – за адресою проживання. Тепер їм загрожує до 12 років позбавлення волі. Обвинувальний лист проти них уже спрямували до Славутського міськрайонного суду.

На Хмельниччині судитимуть чоловіків, які намагалися вивезти 21-річну дівчину до Польщі. Вони хотіли змусити дівчину віддавати неіснуючий борг. Для цього планувати відправити її до Польщі для роботи у борделі.

За інформацією прес-служби ГУ НП у Хмельницькій області, одного з фігурантів справи затримали ще в серпні, коли той якраз «допомагав» потерпілій перетнути кордон. Його зловили просто на українсько-польському пропускному пункті «Ягодин». Спільником виявився чоловік з Нетішина. Його також затримали.

Потерпілій повідомили про борг, який їй необхідно віддати одному з чоловіків. Як виявилося, він сам і вигадав цю історію, щоб підчепити «на гачок» молоду дівчину. Для того, щоб вона змогла повернути всі гроші, вирішив віддати її в «трудову експлуатацію» до сусідньої держави, – пише видання ВСІМ.

Правопорушник розраховував, що шляхом примусової праці дівчина зароблятиме гроші і таким чином віддативаме йому борг. Потерпілу вдалося повернути додому, перш ніж вона перетнула кордон.

За період досудового розслідування чоловіки були під вартою. Наразі до суду вже подали матеріали щодо кримінального провадження за частиною 2 статті 149. Їх можуть посадити на 12 років за вчинений злочин.

Коментарі
26 Грудня 2017, 11:22
НОВІ ДЄВОЧКІ ПРИЙДУТЬ ДО НАС
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024