У Любомлі відкрили меморіальну дошку загиблому на Сході працівнику СБУ

12 Грудня 2017, 12:44
3782

На фасаді будівлі Любомльського міжрайпідрозділу волинського управління СБУ встановлено пам’ятну дошку капітану Служби Віктору Мандзику, який трагічно загинув 21 березня 2015 року у місті Волноваха Донецької області під час виконання свого службового обов’язку.

25 березня 2015 року Віктор нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно).

Віктор Мандзик розпочав свою службу в органах держбезпеки у 2009 році у волинському підрозділі «Альфа», а після отриманої травми працював оперуповноваженим у Любомлі. Був дуже цілеспрямованим, чесним та порядним офіцером, хорошим другом.

7 грудня цього року Віктору мав би виповнитися 31 рік. Керівництво та особовий склад Управління вшанували пам’ять колеги, поклавши квіти на могилу офіцера.

1

Мати загиблого офіцера Ольга Олександрівна подякувала співробітникам Управління за постійну підтримку та пам’ять про її сина. Дружина Віктора – Катерина Мандзик, яка стала частиною колективу Управління, наголосила на тому, що мріє лише про справедливість і сподівається, що винні у смерті її чоловіка понесуть покарання.


Начальник Управління Юрій Фелонюк зазначив, що вірна служба та відданість державі Віктора Мандзика є прикладом для всіх діючих та наступних поколінь офіцерів спецслужби, і пам’ять про нього ніколи не згасне у наших серцях.

Прес-служба УСБУ у Волинській області

Коментарі
12 Грудня 2017, 21:07
деякі з його колег мають протилежнний напрямок дій- всьо х==ня, основне бабки. Театр.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024