Перед «Ягодином» у Коцюрах облаштували пункт обігріву

11 Грудня 2017, 10:33
2115

Такі дії прийняли з урахуванням скупчення вантажних автомобілів (близько 1500 одиниць) на міжнародній трасі Київ–Ковель–Ягодин у напрямку міжнародного прикордонного автомобільного пункту пропуску «Ягодин».

У зв’язку із пониженням температурних показників та з метою запобігання випадкам переохолодження водіїв, 9 грудня, в селі Коцюри працівники районного відділу Державної служби надзвичайних ситуацій України у Волинській розгорнули мобільний пункт обігріву, – інформує сектор з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату РДА.

«Організація життєзабезпечення зазначеного об’єкта здійснюється у тісній співпраці з органами влади, зокрема: Волинською ОДА, Любомльською РДА, міською радою та ДП «Любомльське лісове господарство», – зазначили рятувальники.

Пункт обігріву, запевняють рятувальники Любомльщини, встановлено із дотриманням всіх вимог санітарно-гігієнічних норм та правил пожежної безпеки. Вони в достатній кількості забезпечені засобами обігріву на твердому паливі, медичними аптечками та вогнегасниками.

У пунктах обігріву організовано цілодобове чергування рятувальників. Усі охочі можуть зігрітися, поїсти та випити гарячого чаю, отримати першу долікарську допомогу.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024