Любомль: ветеранський хор «Осіннє золото» відсвяткував 35-річчя

30 Листопада 2017, 19:57
4987

Вшанування ювілярів в урочистій атмосфері відбувалося в районному будинку культури.

Ювіляри розпочали свято піснями «До тебе, Україно!» та «Про Любомль», написану хористами Іваном КонашукомОленою Челядою. У виконанні хору прозвучали й інші твори з його репертуару.

Каскад віншувань від представників районної влади, місцевого самоврядування, окремих партій, громадських організацій і установ линув хористам, які «між вітрами й громами виспівують нам радість і печаль».

Заступник голови райради Ганна Сачук і керуючий справами Олексій Хом’як, а також очільник Любомльської об’єднаної територіальної громади Роман Ющук групі хористів вручили подяки за популяризацію української пісні та подарунки.

Не забули і про багаторічного художнього керівника хору Ярослава Притулу і акомпаніатора Валерія Суліка.

Слово мав і помічник народного депутата України Ігор Торба. Він вручив відзнаку Ігоря Гузя хористці Олені Гінчук та «сюрприз» від депутатського фонду «Прибужжя». Такої ж нагороди удостоївся і голова ради хору Петро Мохнюк. Премії від відділу культури вручила провідний спеціаліст Надія Синиця.

Голова ради ветеранів міста Віктор Герасимчук нагородив подарунками Олену Челяду, Галину Нємцову, Івана Філімонюка.

Директор центральної районної бібліотеки Світлана Овдієвич презентувала хористам великий торт. Заступник гендиректора ТМО Наталія Ліщук вручила премію від депутата облради Володимира Дибеля.

Пісенні номери дарували «Осінньому золоту» юні вихованці музичної школи,

1

1

 

будинку школяра,

1

2

художній колектив районного Будинку культури,

1

2

інші співучі учасники.

Навіть знаменита баба Ганна із Куснищ привітала ювілярів.

За ці роки змінилося не одне покоління хористів, людей, залюблених у пісня. Про кожного з учасників розповідалося у відеофільмі, який демонструвався в залі. Пом’янули присутні засновників хору Євгенію Салуху, Людмилу Юрчук, інших. До 40 співаків відійшли у засвіти…

1

1

1






1


1



1

1

1

1

1

Олександр ХОМЕНЧУК

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром