Вишнівські АЗК та «Машівський бір» потрапили у промоційний каталог про Волинь

27 Листопада 2017, 11:00
7021

На сторінках промоційного глянцю «Волинь унікальна» не представлено жодної пам'ятки архітектури Любомльщини, а лише кемпінг «Машівський бір», який розташований над міжнародною трасою Київ–Варшава за 18 км від пункту пропуску «Ягодин». А також АЗК на території села Вишнів.

У межах Програми розвитку туризму та рекреації в області на 2016-2020 роки департамент інфраструктури та туризму Волинської ОДА розробив і видав новий промоційний каталог «Волинь унікальна».

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив завідувач сектору туризму Волинської обласної державної адміністрації Стас Ольшевський.

За його словами, наразі глянець надрукували польською мовою, а невдовзі з’являться україно- та англомовна версії.

«Каталоги будуть розміщені у центрах туристичної інформації та поїдуть на міжнародні виставки, де будуть розповсюджуватись із об'єднаного національного стенду України», ‒ зазначає посадовець.

На сторінках промоційного глянцю (польською, українською та англійською мовами) представлено пам'ятки архітектури, музеї, унікальні та історичні місця, заклади проживання (готелі, бази відпочинку, хостели, садиби), лікування (санаторії) та харчування.

1

2

1

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром