У Любомльській РДА підбили підсумки виборів

14 Листопада 2017, 09:56
2028

Реформа децентралізації триває. Так, на Любомльщині 29 жовтня 2017 року, сформувалося ще три нових адміністративних одиниці – об’єднані територіальні громади. Відтак, до утвореної у квітні 2017 року Вишнівської сільської ОТГ додалися ще Любомльська міська, Головненська селищна та Рівненська сільська.

Про підсумки виборів депутатів сільської, селищної, міської рад, об’єднаних територіальних громад і відповідних сільського, селищного та міського голів говорили 13 жовтня під час оперативної наради у керівника апарату райдержадміністрації Людмили Ганайлюк, – повідомляють у секторі з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації

– За підсумками голосування Любомльським міським головою обрано Романа  Ющука, Головненським селищним – Миколу Демедюка та Рівненським сільським – Володимира Крижука. Вибори депутатів Головненської селищної та Рівненської сільської рад проходили по одномандатних виборчих округах і відповідно обрано по 22 депутати до кожної ОТГ. До міської ради депутатів обирали по багатомандатних виборчих округах, в яких взяли участь 12 політичних партій. За підсумками голосування обрано 26 депутатів до міської ради, представники з 9 політичних партій, які брали участь у виборах, – проінформувала  керівник апарату райдержадміністрації Людмила Ганайлюк.

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром