Любомльські орієнтувальники – призери обласних змагань

11 Листопада 2017, 11:01
1481

Понад 550 школярів з районів та міст Волині взяли участь в обласних змаганнях зі спортивного орієнтування «Волинська осінь».

Це традиційні змагання, які обласний Центр туризму, спорту та екскурсій за сприяння управління освіти, науки та молоді облдержадміністрації проводить щороку на осінніх канікулах на різних територіях області, залучаючи якомога більше дітей до активного та пізнавального дозвілля, – повідомляють в управлінні освіти, науки та молоді Волинської ОДА.

Протягом трьох днів юні спортсмени змагалися за першість у шести вікових групах від 10 до 16 років. З компасом і картою школярі долали дистанції від 1 до 4 км лісовими стежками у пошуках контрольних пунктів.

Найкращі результати в командному заліку показали школярі Старовижівського району, які кожного дня були лідерами змагань. Двічі серед призерів були юні орієнтувальники Любомльського району, а також призові кубки дістались спортсменам Камінь-Каширського, Локачинського, Луцького районів та міста Луцька.

Переможці та призери в загальному заліку отримали грамоти управління освіти, науки та молоді Волинської облдержадміністрації та кубки, в особистому заліку в кожній групі дітям вручили дипломи Волинського обласного центру туризму, спорту та екскурсій.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром