Любомль: розпочалися змагання конкурсу «Учитель року»

07 Листопада 2017, 11:14
6406

Сьогодні у Любомлі розпочали змагатися учасники конкурсу «Учитель року» у номінації «українська мова і література».

Відкрили конкурс начальник відділу освіти Анастасія Іванівна Савош та завідувач РМК Валентина Василівна Микитюк, – повідомляє Оксана Романюк у Facebook.

«П'ятеро конкурсантів виконали та презентували практичну роботу «Ідейний аналіз художнього твору», а також виконали письмову роботу у формі тестування. Мені як члену журі приємно спостерігати професійну і творчу атмосферу серед учасників, високий професійний рівень педагогів, їхнє прагнення продемонструвати власні втілення методичних новинок у освітній процес. Попереду конкурсні уроки. Зичу Світлані Миколаївні, Валентині Василівні, Світлані Петрівні, Ользі Василівні, Ірині Миколаївні перемоги духу і впевненості у своїх силах. Приємно бачити, що Любомльський освітній округ представляють учителів трьох освітніх закладів: Любомльських шкіл №2 і 3 та Запільської школи. Велике спасибі за гостинність та створення комфортним умов для роботи адміністрації школи №2 міста Любомля в особі директора Марії Олександрівни Мельниченко та заступника директора Миколи Івановича Сущика», – ідеться у дописі.






 

Коментарі
07 Листопада 2017, 16:18
Світлана Петрівна, ви перша.
08 Листопада 2017, 11:54
А мені до вподоби Світлана Миколаївна
09 Листопада 2017, 12:40
Кілька тижнів тому представники Радикальної партії були на зустрічі в Любомльській ЗОШ №3.Прийшли,як кажуть, не з порожніми руками. Три ноутбуки для дітей, які навчаються на інклюзивній формі навчання, подарували вони. Треба було бачити,як раділи діти 1-го,4-го,8-го класів. Діти раділи, а три вчителі здійняли бунт: чому ноутбуки дали дітям,а не їм, вчителям. Хомік Є,Шеремета В. та Головенець С. ці тижні пресували асистентів вчителів,що одна мама не витримала і попросила забрати дитячий ноутбук, а дитині віддасть свій. Що ж то за любов до дітей у цих вчителів? Кому ж то серце вони віддають? Чи,може, у них замість серця-камінь. І гріха не бояться? Особливі діти потребують особливої уваги! І цю увагу вони чекають,в першу чергу, від ВЧИТЕЛІВ. Шкода,що на шляху у цих дітей є перешкоди з ім’ями ХОМІК Є.,ШЕРЕМЕТА В.,ГОЛОВЕНЕЦЬ С.
09 Листопада 2017, 22:32
Яка непотрібна людина оце написала. У статті вище пише, що Світлана Миколаївна відстоювала честь третьої школи в районі. А тут оті ноутбуки. Може б ви, пані директорко, пішли на конкурс або та , кому ви ноутбук вручили для роботи. Чому ж ви не покажете себе у цій сфері? А, зводити наклепи легше та й звичніше, як для вас.
10 Листопада 2017, 13:57
Шановна адміністрація любомльської зош 3! Ви б не виносили на широкий загал свою непрофесійність та нездатність вирішити елементарне питаннч звинувачуючи вчителів в тому чого вони не робили.розподіл благодійної та спонсорської допомоги має відбуватися спільно колективом а не одноособово керівником.І саме це було основною претензією нинішнього директора до попереднього.тоді колишній голова профспілки з цього приводу дуже голосно висловлювала свою думку і ніхто їх не звинувачував в проступках.тепер ролі інші а слова ті самі.напевно вигорілм окремі особистості як керівники або не дай боже як люди.
10 Листопада 2017, 13:58
риба вже в третій школі вдже дуже давно згнила з голови з подачі ТТК. В свій час Колектив підтримав карєристку, яка давно вже має йти на відпочинок і не псувати людям настрій своєю появою в школі. Стас, тере до Вас: щодо болота : так його треба чистити з самої головної жаби в колективі, яка ніколи і нічим не пітдвердила далі рівня школи ні свої "липові" звання, ні "надуті" категорії, ні уроків відкритих не дає, ніяких семінарів не проводить, ніяких здобутків на рівні району та області давно не має. Зараз залучилася підтримкою такої самої Бабки в райвно і рулять: побори з батьків, непроведені уроки та гуртки, липові заннят з індивідуаальними дітками, скорочені безпідставно уроки: до відома директора : уроки ніхто не має права скорочувати, бо за те і отримують вчителі відпустку 56 днів, що у них особливі умови праці.навіть передсвятковий день уроки мають бути повні.В стриманоісті і культурі спілкування головній жабі третьої школи дуже далеко до тих, кого вона від імені НАДІ зачепила в цій статті.
10 Листопада 2017, 13:58
Я не маю нічого проти дітей обділених здоров'ям (інклюзивників). Але включивши здоровий глузд - поміркуйте - кому більше потрібне технічне забезпечення (то й же ноутбук) - тим хто готується до захисту наукової роботи, чи тим хто вчиться читати і сприймати світ??? І сказати, що вчитель відбирає в дітей для себе це як мінімум брехня. Особливо прикро таке читати про вчителя, яка організувала проект для заміни вікон в класі (фонд Палиці), потім сама топтплп стежку від магазина до райво для того щоб провести воду в хімкабінеті. Це входить в посадові обов'язки? Певно, що ні. Тому, читаючи той бруд від НАДІ, напрошується висновок - нам не потрібні розумні учні (бо насправді вони обділені і цій ситуації) і ініціативні вчителі (бо ще не дай Бог змінять директора).
10 Листопада 2017, 13:59
Стосовно директора то дуже сильно та вірно сказано. і в усьому іншому також правда: боїться старенька пенсіонерка молодих енергійних працівників: на їх фоні вона виглядає як нечітка скано- копія, тому і пресує їх при будь-якій нагоді: на атестації, на конкурсах, на інших моментах.
10 Листопада 2017, 14:00
читай думку загалу про себе
10 Листопада 2017, 14:01
Роби висновки
10 Листопада 2017, 14:58
Прочитавши все написане згадався віршик: Школьные писаки вы не блещете умом, ваших головы как с**ки переполнены гав**м
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39