Згорани: з’ясовували потреби атовців

03 Листопада 2017, 11:26
1358

Соціально-профілактичну роботу на території Згоранської сільської ради 1 листопада провели фахівці Любомльського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з працівниками служби у справах дітей райдержадміністрації.

Соціальною роботою охоплено родини  з метою  перевірки  цільового використання коштів державної  соціальної допомоги, яку матері отримують при народженні дитини. В ході здійснення інспектування спеціалістами  центру надано консультації батькам з питань формування усвідомленого батьківства, ведення здорового способу життя та поліпшення взаємин з оточуючим  соціальним середовищем, – повідомляють у Любомльськлму районному центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Також фахівцями та працівниками служби у справах дітей  обстежено сім’ї, які опинилися у складних життєвих обставинах та проведено оцінку потреб дітей у соціальних послугах .

З метою підтримки демобілізованих учасників АТО здійснено   анкетування,  визначено  їхні потреб в отриманні пільг та компенсації, передбачених Законом  України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту».

Під час соціально-профілактичної  роботи в громаді жителів сіл Згорани та Сильне  проінформовано, що з 25 листопада цього року   розпочне працювати  «гаряча лінія» з попередження домашнього насильства, торгівлі людьми та гендерної дискримінації. З такими проблемами  можна буде  звертатись,  зателефонувавши  на загальноєвропейський номер 116 123, який є безкоштовним з мобільних телефонів.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром