На Ягодині ‒ семикілометрова черга автомобілів

02 Листопада 2017, 11:25
2658

На Волині перед пунктом пропуску Ягодин стоять сотні вантажівок, черга сягає 7 км. І така ситуація тут вже місяці три.

Перед пунктом пропуску фури стоять у три ряди, кожен намагається втиснутися аби швидше перетнути кордон, та марно. На свою чергу тут чекає майже дві сотні вантажівок. Водії втомлені і роздратовані, ‒ повідомляє сайт ICTV.

Вони нарікають, у сервісній зоні немає елементарних умов, бракує туалетів і смітників. Та найбільше їх дратує безлад перед самим пунктом пропуску. Проїзду немає, кажуть, не дай Бог якась екстрена ситуація, не буде куди тікати. А ще у кількох водіїв серед ночі просто з баків вкрали пальне. Тож через черги далекобійники не лише втрачають час, а й зазнають збитків. Польські водії теж невдоволені. Кажуть, на в’їзді до України таких проблем немає.

Прикордонники та митники кивають один на одного. Версії такого скупчення машин різні. Та оскільки Ягодин – найкоротший шлях до Європи, сюди їде найбільше вантажівок. За зміну тут оформляють близько 200 фур. Найдовші черги після вихідних, кажуть митники. Але на сповільнений перетин кордону впливає і робота польських колег. А от довжелезних черг легковиків, які збиралися тут переважно на іноземних номерах, нині немає.

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39