ЗОШ №2: учні зустрілися із генералом-лейтенантом прикордонних військ

31 Жовтня 2017, 15:00
2782

Днями відбулася хвилююча зустріч вихованців Любомльської ЗОШ №2 із генерал-лейтенантом прикордонних військ України Аркадієм Семеновичем Яворським.

«Це не просто людина, яка займала і займає високі пости, а випускник нашої школи, який завжди про це пам’ятає і при нагоді заходить у гості, зустрічається із учнями, повідуючи важкі, цікаві, і відповідальні будні своєї професії», – йдеться на сайті навчального закладу.

«Це людина, яка була біля стерна створення Волинського прикордонного загону, якому щойно виповнилося 25 років. Це немалий проміжок часу. Аркадію Семеновичу було про що згадати. Діти були захоплені від розповіді, здається, що багато з них захочуть продовжити його стежки.


Чимало виникло питань і учні отримали на них вичерпні відповіді. Прониклися великою відповідальністю бути прикордонником. Це важливий момент патріотичного виховання.

У продовження зустрічі виступив представник районного військомату, що наголосив на контрактній службі юнаків, яка може розпочатися у віці 18 років. Він розповів також про новини і зміни, що відбулися у житті прикордонників», – йдеться у дописі.



Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром