Головне та Куснище: заступник голови РДА провів виїзні прийоми

28 Жовтня 2017, 12:53
1900

У четвер, 26 жовтня, перший заступник голови райдержадмінстрації Олександр Герасимчук провів виїзний прийом громадян в Куснищанській сільській та Головненській селищній радах.

У ході прийому місцеві мешканці порушували питання призначення та перерахунку субсидій на житлово-комунальні послуги, земельні питання, призначення та перерахунку пенсій та інші, – повідомляють у прес-службі РДА.

На більшість поставлених питань місцеві жителі отримали ґрунтовні відповіді та рекомендації від очільника району, а звернення громадян, які потребують детального вивчення, чиновник взяв під особистий контроль.

Також у рамках виїзного прийому Олександр Вікторович здійснив огляд об’єктів соціальної сфери, а це – школи та дитячі садочки, поспілкувався із трудовими колективами, поцікавився проблемами, які виникають у повсякденному житті. Перший заступник голови райдержадміністрації Олександр Герасимчук разом із працівником служби у справах дітей райдержадміністрації Світланою Шишук та фахівцем центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Юлією Склярук відвідали сім’ї, які потрапили у складні життєві обставини та вручили дітям шкільного віку набори канцтоварів.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром