У Любомлі почала діяти секція боксу

21 Жовтня 2017, 11:16
6152

Любомль разом із чотирма містами обласного значення і п’ятьма іншими районами став десятою адміністративно-територіальною одиницею Волині, де діє секція боксу.

У п’ятницю, 20 жовтня, в Любомлі відбулося урочисте відкриття міського спортивного клубу «Лідер». Основний вид спорту, який культивується тут — бокс, втім, засновники з часом мають намір розширити цей спектр, – пише КОРДОН.

На урочистість, що відбувалася у залі засідань районного відділу освіти, завітали представники міської і районної влади, освіти, гості з обласної федерації боксу, небайдужі до спорту люди.

Враженнями, планами на майбутнє, порадами з присутніми ділилися: керівник СК «Лідер» Олександр Курило, один з ініціаторів створення клубу — міський голова Роман Ющук, перший заступник голови райдержадміністрації Олександр Герасимчук, співзасновники спортклубу — заступник міського голови Микола Оніщук, депутат міськради Олексій ЧуньІгор Торба — помічник нардепа Ігоря Гузя, начальник відділу освіти Анастасія Савош, директор районної гімназії Олена Тишик, директор Любомльської ДЮСШ Олег Максимович, перший віце-президент обласної федерації боксу Михайло Смолка, директор Володимир-Волинського боксерського клубу «Любарт» Володимир Подзізей та ведучий заходу, в.о. секретаря федерації боксу Волині Петро Боярчук.

У своїх виступах вони говорили, що поява на теренах Любомльщини ще одного спортивного клубу — справа, без сумніву, корисна, адже нині дуже важливо залучати молодь, особливо шкільного віку, до занять спортом, пропагувати здоровий спосіб життя.





Наприкінці церемонії віце-президент обласної федерації боксу Михайло Смолка за сприяння розвитку боксу на Волині і відкриття СК «Лідер» вручив подяки Роману Ющуку, Олександру Герасимчуку, Анастасії Савош, Олені Тишик, Олександру Курилу та Олегу Максимовичу, а новоствореному клубу — комплекти боксерських рукавичок і важку боксерську грушу.






1

Заняття клубу проводяться у спортивному залі районної гімназії щотижня у понеділок, середу і п’ятницю о 18.00 год. Зараз триває набір юнаків і дівчат на секцію боксу віком від 10 років.

Тренером клубу призначено вихованця БК «Любарт», майстра спорту України з боксу, члена національної збірної України Василя Поліщука.

По завершенні церемонії учасники сфотографувалися на згадку і поласували смачним тортом, виготовлений у формі логотипу спортивного клубу «Лідер».

3

1

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024