У Любомлі довірливих покупців «розвели» на розіграші призів

15 Жовтня 2017, 13:20
12345

У нещодавно відкритому магазині «Ева» вдруге проводився розіграш призів серед покупців, який викликав обурливі відгуки у людей.

Про це на своїй сторінці facebook написала Оксана Романюк.

«Наше древнє і красиве містечко на кордоні є привабливим для різних торгівельних мереж. Дуже добре, коли у місті відкривається торговий центр або магазин відомої і популярної мережі. Але чомусь за різнокольоровими повітряними кульками кожен хоче приховати свою справжню корпоративну політику.

Новий магазин «Ева» у суботу, 14 жовтня, проводив розіграш призів серед покупців. На вікні магазину висить реклама про розіграші 30 вересня і 14 жовтня. Вирішила взяти участь, тим більше, що після кожної покупки продавці наголошували про те, що мій чек може брати участь у розіграші.

7 жовтня, у суботу, було паперове оголошення про те, що чек для розіграшу можна буде представити до 12.50, а о 13.00 – розіграш. Приходжу сьогодні – ніяких умов розіграшу не вказано, чоловік, який стояв біля дверей магазину, пішов шукати іншого чоловіка, а той сказав, що треба зайти в магазин, а в магазині просто сказали, що після 12.00 можна буде вкинути чек для розіграшу.

Під час розіграшу виявилося, що без паспорта й ідентифікаційного кода – ти автоматично не можеш претендувати на будь-який приз.

Панове комерсанти, думаю, треба перестати мислити так, ніби у маленькому містечку люди затуркані, ніхто нічим не цікавиться і мало в чому обізнаний. Організовуйте акції за правилами європейської та демократичної держави. Адже таку політику пропагують ваші торгівельні мережі, коли говорять про якість товару, цінову політику та сервіс???!!! Чи я щось не так зрозуміла!!!???» – йдеться у дописі.

Любомльчанка Юлія Хвас додала свій коментар:

«Зайшла теж, заради цікавості, побачила той барабан із сотнями чеків і багато людей, які сподівалися на виграш, а поряд проходив патріотичний захід, де було значно менше любомльчан... дуже промовисте свідчення про реальний стан громадянської свідомості. А, можливо, просто люди розподілилися за інтересами.

А щодо незрозумілих правил цих розіграшів, то організатори так і розраховують на «темноту» і затурканість райцентру».

Коментарі
15 Жовтня 2017, 19:30
А деяким людям взагалі відмовили кидати чеки ,сказавши, що вже пізно (13 год), хоча продавці наголошували приходити на 13 год. Ось і поясни 5 літній дитині чому вже пізно?! Яка так чекала...
15 Жовтня 2017, 20:12
Великою помилкою організаторів було те, що вони, видно, вирішили зекономити на папері і правила розігруши роздавали людям тільки перед першим розіграшем. Понадіялись видно на те, що люди вміють читати і робити визновки - раз на першому розіграші такі правила, вони будуть і на наступному. Раніше ці листочки роздавали при кожній покупці на суму більше 75 грн. В нас вдома було аж три папірці з запрошеннями на розіграші і правилами, де чітко вказано, що за 10 хв. до початку розіграшу чеки не приймаються. І що необхідною умовою отримання призів є наявність паспорту і кода, ще й наіть і копій і оригіналів. Перш ніж кивати в сторону поганих комерсантів варто було б і на себе глянути - дуже гарно виглядав натовп людей, що перегородив проїзжу частину і заважав пересуванню пішоходів і автівок. Не говорячи вже про те, як це все виглядало на фоні урочистостей, що проводились зовсім недалеко.
16 Жовтня 2017, 00:28
Не встигли відкрити а вже вчудили!!! Бойкот магазину,Вас і далі будуть розводити...
16 Жовтня 2017, 11:59
Вітаю!!! Врахуйте одне, що при розіграші головного призу він дістався дитині інваліду, а організатори пішли на зустріч і дочекалися його документів. Що до чеку, то номер телефону не є підтвердженням особи, і тому паспорт і був потрібен. Чи у нас уже номери телефонів по паспоту продаються???
16 Жовтня 2017, 12:45
Може той магазин не потрібний в містечку
16 Жовтня 2017, 14:50
Червоний півень, Підприємець - видно у Вас виторги впали з відкриттям магазину Єва, що так закликаєте бойкотувати?)) містечку нашому не потрібні робочі місця? Ну, Вам, можливо, видніше. Тако просто &quot;навскидку&quot; - там працює зараз десь 5 людей в торговому залі і ще кілька, думаю, є на складі. Заберете їх до себе на роботу? <br/>Якщо людей не влаштовуватиме обслуговування, якість товару і ціни, вони й самі не ходитимуть туди. Тепер просто маємо більший вибір
16 Жовтня 2017, 23:07
Ви знаєте...... Нашим людям, як завжди не вгодиш. Дуже шкода! Але на мою думку, перед тим, як друкувати статтю, треба більше володіти інформацією. Автору.
17 Жовтня 2017, 01:51
Мені всеодно, 70 відсотків їздять в Польщу, кожен день ,як на роботу, конкуренція, це звісно добре, але... кожен зробить закупи там де вигідно йому, а в Україні працювати за 3,5 грн вибачайте, коли ціни на лише на продукти зашкалюють, а решту запрошую до RP , хоч заробітки вищі в 3 рази...
17 Жовтня 2017, 14:03
Незрозуміло для чого взагалі ІНН потрібен для отримання призу! Для чого паспорт?? Я покупець, і я придбав товар, відповідно отримав чек. Не міг же я підібрати чек надворі. А може люди які надали Паспорт і ІНН потім несподіано стануть ва\ласником офшорної фірми десь на Кіпрі??
Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024