У районній гімназії змагалися «Богатирі» та «Козаки»

13 Жовтня 2017, 09:04
2839

З метою відзначення прийдешнього Дня Українського козацтва вчителька 4-Б класу Любомльської гімназії Наталія Зінчук підготувала і провела для своїх учнів цікаве і незабутнє спортивне свято «Ми – діти козацького роду».

Особливістю заходу було те, що до рухливих естафет у шкільному спортзалі залюбки приєдналися і мами четвертокласників, – написала Юлія Хвас у групі Любомльський край у facebook.

Під чітким і дбайливим керівництвом Наталії Євгенівни діти розподілилися на дві команди: «Богатирі» та «Козаки».

З неабияким азартом та бажанням перемогти розпочалися веселі змагання. Маленькі гімназисти демонстрували свою фізичну вправність та спритність в естафетах «Паровозик», «Стрибунці», «Фітбол», «Три м’ячі», «Повітряні кулі» та «Мудрості-премудрості», де необхідно було визначити ерудовану команду, яка знає найбільше назв різних видів спорту.



Для активних мам Наталія Євгенівна запропонувала два види естафет: «Наноси води» та «Посади картоплю».

За команду «Богатирі» виступали Оксана Гіричук, Наталя Корнелюк, Світлана Бабіна та Валентина Забродоцька. «Козаків» підтримували Тетяна Петринка, Ніна Самолюк, Вікторія Козачук та Ірина Мацеха. Враження мам від таких незвичних змагань були надзвичайно позитивними та приємними.














На завершення відбувся конкурс капітанів, і судді – вчитель фізичної культури Даниїл Дмитрук та заступник директора з виховної роботи Світлана Стецюк – оголосили про результати спортивного конкурсу.

Перемога дісталася команді «Богатирі».

А справжнім святковим підсумком змагань і засобом відновлення сил стало дружнє пригощання учнів смачною піцою та солодощами, яке організували їм їхні батьки у шкільній їдальні.


 

Коментарі
13 Жовтня 2017, 16:16
Дівчатка, та ви зірки!
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39