Учні Головненської спеціальної школи-інтернату вибороли срібло на обласній спартакіаді

10 Жовтня 2017, 10:00
2663

Близько 100 дітей з особливими потребами взяли участь у ХІІІ Спартакіаді Волині серед спеціальних загальноосвітніх шкіл-інтернатів з легкої атлетики на спортивній арені Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки.

Програма змагань була цікавою і різноманітною. Кожен школяр мав змогу визначити рівень розвитку фізичних якостей, зокрема: швидкості, сили ніг, витривалості, спритності, гнучкості, – про це йдеться на сайті Комітету з фізичного виховання та спорту.

Усі учасники спартакіади показали високий і достатній рівень, переможці і призери змагань, виключно високий рівень фізичної підготовленості.

Завершився захід цікавою естафетою 8х50 м (4 юн. + 4 дів.), в якій взяли участь кращі юнаки і дівчата від кожної команди.

У загальнокомандному заліку перемогу здобули учні Заболотівської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату (директор Тетяна Арендарук).

Друге місце вибороли школярі Головненської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату «Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки» (директор Наталія Сушик).

Третє – Затурцівської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату «Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки» (директор Лариса Лопухович).

Наступні місця посіли команди Липлянської, Іваничівської спеціальних загальноосвітніх шкіл-інтернатів та Рожищенського НРЦ.

Переможці і призери ХІІІ Спартакіади отримали дипломи обласного відділення (філії) КФВС МОН України, а всі учасники цінні подарунки та призи від відділення НОК України у Волинській області.



Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024