Луцькі патрульні відвідали шкільних згоранських інспекторів руху

09 Жовтня 2017, 18:36
2532

Днями полісмени зустрілися у селі Згорани з командою, яка представляла Волинську область на Всеукраїнських змаганнях загонів юних інспекторів руху-2017.

Змагання відбулися на початку вересня в Одесі, команду супроводжувала т.в.о. інспектора зі зв’язків з громадськістю, лейтенант поліції Ольга Шмігель, – про це йдеться на сторінці Facebook Патрульної поліції Луцька.

Команда «Драйв» показувала хороші результати на всіх етапах та зайняла 10 місце серед 22 учасників зі всієї України.

Патрульні подякували дітям за гарні виступи, активність, старання й за ті зусилля, яких вони доклали при підготовці до змагань.

У школі вони поспілкувалися з учнями про безпеку: нагадували про важливість дотримання правил дорожнього руху, особливу увагу звертали на використання світловідбиваючих елементів у темну пору доби та на перехід проїжджої частини у встановлених місцях.

Учасникам команди та іншим школярам роздали сувенірні кепки, магніти та книжечки.

Приємно, що вчительський колектив Згоранської школи активно долучається до підготовки змагань. Зокрема, керівник команди, заступник директора з виховної роботи Ганна Пархомчук уже багато років готує команди, підтримує та хвилюється за кожен виступ.

Дякуємо колективу Згоранської школи – за щиру зустріч, гарні виступи дітей і за приємний сюрприз-подарунок торт, – йдеться у дописі.







 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром