Любомль: 265 кандидатів змагатимуться за депутатство у міськраді

07 Жовтня 2017, 17:00
4192

Любомльська міська виборча комісія об’єднаної територіальної громади зареєструвала 265 кандидатів у депутати до відповідної міської ради, висунутих 12 політичними партіями, та 5 кандидатів на посаду Любомльського міського голови ОТГ.

На посаду міського голови Любомльської міської ради об’єднаної територіальної громади зареєстровано 5 кандидатів, повідомляє ГМ ОПОРА.

Зокрема, відповідно до Постанови Любомльської міської виборчої комісії «Про реєстрацію кандидатів на посаду Любомльського міського голови об’єднаної територіальної громади» від 5 жовтня 2017 р. на посаду очільника ОТГ претендують:

1) Самойліч Оксана Володимирівна, самовисування, 1975 р.н., громадянка України, освіта вища, безпартійна, начальник Управління фінансів Любомльської РДА, проживає в м. Любомль.

2) Богдан Леонід Володимирович, суб’єкт висування – Аграрна партія України, 1982 р.н., громадянин України, освіта вища, безпартійний, підприємець, проживає в м. Любомль.

3) Ющук Роман Васильович, самовисування, 1986 р.н., громадянин України, освіта вища, безпартійний, Голова Любомльської міської ради, проживає в м. Любомль.

4) Сушик Микола Миколайович, суб’єкт висування - ВО «Свобода», 1983 р.н., громадянин України, освіта вища, член політичної партії ВО «Свобода», Голова Любомльської районної ради, проживає в м. Любомль.

5) Куць Антоніна Петрівна, суб’єкт висування - ВО «Батьківщина», 1973 р.н., громадянка України, освіта вища, член політичної партії ВО «Батьківщина», головний бухгалтер Любомльського віділення управління виконавчої дирекції фонду соцстрахування України у Волинській області, проживає в с. Бірки.

Нагадаємо, що відповідно до частини 3 статті 2 Закону України «Про місцеві вибори» вибори депутатів міських рад проводяться за пропорційною виборчою системою в багатомандатному виборчому окрузі за виборчими списками місцевих організацій політичних партій із закріпленням кандидатів за територіальними виборчими округами, на які поділяється багатомандатний виборчий округ, що збігається з територією міста згідно з існуючим адміністративно-територіальним устроєм або територією утвореної об’єднаної міської територіальної громади.

Для участі у перших виборах до Любомльської міської ради ОТГ, які відбудуться 29 жовтня 2017 р., 12 місцевих осередків політичних партій висунули 265 кандидатів у депутати. Зокрема, «Громадський рух «Народний контроль» - 27, «Наш край» - 8, Аграрна партія України – 27, Опозиційний блок – 3, ВО «Батьківщина» – 27, Радикальна парті Олега Ляшка – 25, «Розумна сила» - 26, «Об’єднання «Самопоміч» - 26, ВО «Свобода» - 27, «Рух Нових Сил Михайла Саакашвілі» - 17, «Українське об’єднання патріотів «Укроп» - 27, «Блок Петра Порошенка «Солідарність» - 25.

Також нагадаємо, що згідно з частиною 4 статті 36 Закону України «Про місцеві вибори» міська організація партії може висунути виборчий список кандидатів у депутати відповідної міської ради (із закріпленням не більше ніж по одному кандидату в депутати у територіальному виборчому окрузі по виборах депутатів відповідної міської ради).

Громадянська мережа ОПОРА проаналізувала кандидатів відповідно до територіальних виборчих округів, у яких вони виявили бажання брати участь у виборах. Зокрема, найбільше кандидатів зареєстровано в територіальних виборчих округах № 1, № 4, № 6, № 17 та № 19 – по 11 осіб, найменше кандидатів (8 осіб) – у виборчому окрузі № 22.

В інших округах виявили бажання балотуватись: по 9 кандидатів – в ОВО № 8-10, № 12, № 14, № 20-21 та № 24-16; по 10 кандидатів – в ОВО № 2-3, № 5, № 7, № 11, № 13, № 15-16, № 18 та № 23.

Відповідно до ч. 9 ст. 41 Закону України «Про місцеві вибори» територіальна виборча комісія не пізніш як на третій день з дня прийняття документів, зазначених у частині першій статті 38 цього Закону, але не пізніш як за 23 дні до дня голосування приймає рішення про реєстрацію кандидатів у депутати або про відмову в реєстрації кандидата (кандидатів), включених до виборчого списку кандидатів у депутати.

Коментарі
07 Жовтня 2017, 20:51
Навіть не вказали який конкурс на одне місце... Тобто (пояснюю для унікалів обдарованих) дуже важливо знати загальну кількість депутитів які мають бути обрані... чи цього ще ніхто не знає? А може це не суттєво? Так само вкажіть скільки голів ради передбачено... Бо в цій країні пальнутих неуків частенько буває по два голови то там то сям... <br/>Мої співчуття усім українцям, що змушені усе це терпіти. <br/>Встид лише починається.
07 Жовтня 2017, 20:57
Ну так, кількісь дипутатів важлива, бо ми навря д чи потягнемо навіть 100нахлібників... це ж кожен земельки собі &quot;випише&quot;, кожному виділи то те то се... чим менше дармоїдів тим краще, і ше ж навряд чи вони виявляться толковими... ті самі щуряки полізуть до корита - добро людське розтрушувати і разпріділяти, як вони кажуть... по своїх канторах
07 Жовтня 2017, 21:48
ПРИДУРОК ПОДИВИСЬ ЗВЕРХУ ТАМ ВКАЗАНО СКІЛЬКИ КАНДИДАТІВ В ЯКОМУ ТЕРИТОРІАЛЬНОМУ ОКРУЗІ.А УЙОБОК ТУПОРИЛИЙ ЯКЩО 26 ОКРУГИ ТО І БУДЕ 26 ДЕПУТАТІВ.ГАНДОН ГОЛОВА ОБЕДНАНОЇ ЛЮБОМИЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ-ОДИН.ЧИТАЙ НЕУК УВАЖНО І ВС БУДЕ ДОБРЕ. ЗРАЗУ ВИДНО ХТО УНІКЛ ОБДАРОВАНИЙ.
08 Жовтня 2017, 13:44
&lt;p&gt;А Богдан під крилом аграрної партії - яка складається з поплічників та недобитків регіоналів.Ганьба !&lt;/p&gt;
09 Жовтня 2017, 22:06
Друзі! Богдан-це взагалі клінічний випадок(маніакальний синдром з елементами нарцисизму і пам&quot;ятникобандерофілії) Аграрна партія і Наш Край - екс-регіональний симбіоз,п&quot;ята колона країни-агресора,а в цілому ці вибори- фарс з елементами фантасмагорії з вишиванковими декораціями...
17 Жовтня 2017, 14:09
Маю список всіх партій та делегатів від них по кожному округу. Знаю особисто 6 людей з великої букви від ВО &quot;СВОБОДА&quot; також 3 чудака з нової сили, За партії чудаків голосувати не буду!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024