На будівництво школи на Любомльщині потрібно більше 70 мільйонів гривень

03 Жовтня 2017, 09:32
2959

Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик здійснив робочу поїздку на Любомльщину, де провів прийом громадян з особистих питань.

У понеділок, 2 жовтня, розповісти про наболіле та знайти відповіді на свої запитання змогли жителі Любомльського району і не тільки, – про це інформує відділ інформаційної політики облдержадміністрації на своїй сторінці facebook.

Перший заступник голови Любомльської райдержадміністрації Олександр Герасимчук, спільно із Любомльським міським головою Романом Ющуком та депутатом обласної ради В’ячеславом Богданом працювали поруч із Володимиром Петровичем та намагалися спільно, кожен на своєму рівні, вирішити проблеми громади.

Ще одним пунктом у робочому плані голови облдержадміністрації став огляд приміщень загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів у селищі Головне.

У 2017-2018 навчальних роках у закладі навчається 404 учні. Школа вміщає 21 повнокомплектний клас, а навчально-виховний процес забезпечують 58 педагогів.

Однак, серед основних проблем навчального закладу – стара опалювальна система, відсутність спортивного залу, майстерень, а сама школа складається із шести окремих приміщень, непоєднаних переходами.



1



Для того, аби підготувати приміщення до нового навчального року та роботи в осінньо-зимовий період, відділом освіти Любомльської райдержадміністрації проведено поточний ремонт харчоблоку та фасаду першого корпусу школи. Нині ж, триває капітальний ремонт шатрового даху другого корпусу.

Голова облдержадміністрації не заперечує, що у перспективі нову школу таки потрібно будувати, тим більше, що фундамент на новому місці вже залито, однак проект слід розглядати комплексно: поряд із спорудженням нової будівлі, потрібно знайти ефективне використання старим приміщенням.


«Для будівництва нової школи потрібна дуже велика сума – це більше 70-ти мільйонів гривень. І ми реально розуміємо, що такий заклад неможливо побудувати за два роки, потрібно залучати кошти усіх бюджетів.

Разом із тим, я побачив у школі тепло, бажання педагогічного колективу, працівників школи допомогти в реалізації проекту. Однак, маємо порадитись із управлінням освіти і будемо ставити школу у перелік об’єктів, що фінансуватимуться із Державного фонду регіонального розвитку», – повідомив Володимир Гунчик.






 

Коментарі
03 Жовтня 2017, 14:49
Як раз буде що сказати людям Сушику Миколі що він зробив за чотири роки на посаді голови райради для вирішення проблеми по будівництву
03 Жовтня 2017, 17:02
Прапорами махати і кричати Слава Україні це одне,а зробтити щось корисне для громади це інше
03 Жовтня 2017, 18:31
Цікаво де той ремонт "шатрового" даху 2-го корпусу? На фото прекрасно видно що ніяким ремонтом і непахне. Це певно тільки по документах він вже на фінальній стадії... Один піар тільки і нічого більше.
03 Жовтня 2017, 21:20
Цікаво, що це за ремонт фасаду першого корпусу школи.
03 Жовтня 2017, 21:36
Всі голосуйте за бпп і ляшка - бачите які вони хороші навіть школу обіцяють побудувати перед виборами
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром