Районна гімназія відсвяткувала півстолітній ювілей

02 Жовтня 2017, 09:46
9022

Напередодні Дня вчителя у в актовому залі Любомльського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1 – районна гімназія імені Наталії Ужвій» відбулися урочистості до ювілею закладу.

Про це на своїй сторінці у facebook написала заступник директора Оксана Романюк.

Читайте також: «Учні 2-4 класів районної гімназії записали відео-вітання до 50-річчя закладу»;

«Учні середніх класів гімназії вітають Альма-матір із 50-річчям»;

«Старшокласники гімназії зняли відео з оригінальними вітаннями-побажаннями до ювілею».

«Для мене і моїх колег, які працюють у Любомльському НВК ім. Наталії Ужвій цьогорічне свято особливе ще й тим, що ми відзначали 50-річний ювілей закладу, який протягом цих років називався по-різному, але через це його роль не змінювалася.

Свято відбулося. Яким воно було, кожен вирішив для себе сам, а для нас воно було щемливим, хвилюючим, радісним, повчальним, трішки сумним, а ще красивим і довгоочікуваним.

Натхненником свята була наш директор Олена Тишик, режисером – заступник директора з виховної роботи Світлана Стецюк, під керівництвом якої працювала ініціативна група з організації та проведення заходу, а саме: учитель музики Микола Газюк, педагог-організатор Наталія Домаль, учитель інформатики Олександр Котюк, учитель хореографії Тетяна Карпюк. А увесь педагогічний колектив допомагав, радив, реалізовував.

Справжньою окрасою свята стали ведучі: Наталія Зінчук, учитель початкових класів, Олександр Петрович Салуха, учитель англійської мови, Дарина Галайда, учениця 7-А класу, Роман Сачук, учень 8-Б класу.


1

Нас вітали представники влади: Микола Сушик, голова Любомльської районної ради,

Роман Ющук, міський голова,

Анастасія Савош, начальник відділу освіти Любомльської РДА, Ганна Сачук, заступник голови районної ради,

1

Віктор Фельмецгер, представник Любомльської РДА,

Лариса Солом'янюк, представник фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», Надія Вавриш, завідувач дитячим садком № 1, представник партії УКРОП.

А ще ми приймали вітання від своїх друзів-колег із школи №2 міста Марії Мельниченко, Миколи Сущика і представників учнівського самоврядування.


1

Від делегатів ЗОШ №3 Тетяни Янчук і Валентини Павлюк.

А далі були виступи вчителів-пенсіонерів. Лариса Устимівна Кравець, учитель української мови та літератури пригадала, як піонервожатою влаштувалася працювати в нашу школу і нагадала нам усім, що учитель «не просто навчає, а творить людину».

2

Василь Миколайович Степанюк, заступник директора, учитель фізики своїм віршем ще раз підтвердив, що всі фізики в душі лірики.

2

Яка ж школа без учнів. Ми приймали вітання від тих, хто тут навчався в різні роки: Оксана Самойліч вітала всіх як представник батьківської ради гімназії і випускниця школи №1.

1

Леонід Самолюк та Сергій Духницький сказали слова вдячності своїм учителям і рідній школі.

1

Линули спогади й інших випускників різних років. Приємно і щемливо було слухати тих, хто не тільки сам навчався, а й привів у рідну школу своїх дітей, а згодом онуків.

Родзинкою свята став танець у виконанні вчителів гімназії.

1

1

2

А на завершення усіх частували іменинним пирогом, який спекла мама нашої першокласниці.

1

То ж побажаймо рідній школі побачити у своїх стінах ще стільки хорошого й доброго, скільки вона його бачила досі», – йдеться у дописі.

1


1

1


1

2



2


1

1





















1



1






2

1



1

Коментарі
03 Жовтня 2017, 00:49
Чому шкала рейтингу Сушика при таких низьких відсотках така сама як у Романа Ющука. Ви проштовхуєте Сушика всіма способами і думаєте, що ніхто не помічає? Будьте об'єктивні виправте шкалу.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024