У Любомлі бібліотекарів району привітали з професійним святом

30 Вересня 2017, 13:24
2384

У п’ятницю, 29 вересня, в читальному залі Любомльської центральної районної книгозбірні відбулися урочистості з нагоди професійного свята – Всеукраїнського дня бібліотек.

У заході взяли участь представники влади та працівники книгозбірень району.

«Бажаю віри у власні сили, надії у завтрашній день, щоб любов’ю та затишком наповнювалися ваші оселі. Натхнення і плідних звершень, міцного здоров'я, достатку і мудрості», – привітав присутніх начальник відділу культури й туризму РДА Володимир Дячук.

1

«Я вважаю, що майбутнє – за книгами. Комп’ютер лиш дає інформацію, а книга, окрім пізнання, формує світогляд людей», – наголосив у своєму виступі директор Любомльського районного центру зайнятості Юрій Ліпич і подарував нові видання бібліотеці.

1

Від імені читачів висловила вдячність бібліотекарям заступник директора, начальник відділу надання соціальних послуг Любомльського центру зайнятості Світлана Васейко, яка більше 30 років є користувачем книгозбірні. Вона побажала всім працівникам здоров’я, віри, оптимізму і довгого щасливого життя під мирним небом.

На завершення посадовці вручили подяки та подарунки працівникам бібліотечної справи: Світлані Овдієвич (директору районної книгозбірні), Надії Савосюк (с. Підгородне), Марії Зінчук (с. Зачернеччя), Надії Сидун (с. Забужжя), Галині Вихор (с. Полапи), Ларисі Марчук (с. Олеськ), Ользі Купирі (Куснище), Надії Смолярчук (с. Столенські-Смоляри), Катерині Повшук (с. Згорани), Наталії Мороз (с. Масловець), Ганні Шимчук (с. Руда).

Олексій Хом’як вручив від партії «УКРОП» грошові винагороди за активну громадську діяльність бібліотекарям Галині Сюмак (с. Рівне) та Ользі Склянчук (с. Запілля).

Підсумувала зустріч Світлана Овдієвич, яка працює у бібліотечній системі з 1974 року, з них уже 33 – на посаді директора. Вона побажала колегам успіхів у всіх починаннях і нових звершень.

1

Район.Любомль приєднується до привітань. Бажаємо вам, шановні бібліотекарі, творчої наснаги, міцного здоров’я, натхнення, радості, щастя, добра і щедрих успіхів у вашій благородній просвітницькій справі.

2

1

1

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024