Відбувся суд над головою Любомльської РДА, якого впіймали на хабарі

31 Серпня 2017, 17:28
2295

У Луцьку відклали суд над головою Любомльської РДА Миколою Пархомуком, який попався на хабарі за махінацію із земельними ділянками.

Про це стало відомо 31 серпня під час засідання у Луцькому міськрайонному суді, – пише Волинь24.

Нагадаємо, посадовець просив дві тисячі «зелених» за виділення 16 га землі в оренду терміном на 10 років. При цьому сума орендної плати зменшувалася в кілька разів і виділялася за рахунок земель невитребуваних часток (паїв).

Суддями у справі виступають: Ярослав АртишМихайло КвятковськийСвітлана Рудська. Прокурор – представник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Вадим Кохна.

Голова Любомльської РДА Микола Пархомук повідомив, що розірвав угоду з адвокатом, який проводив досудове розслідування, і попросив захищати його права Грищенка.

Відтак, захист попросив відтермінувати розгляд справи на місяць, аби ознайомитись з матеріалами.

«Я заперечую щодо заявленого клопотання. Кримінальне провадження не є об’ємним і складається лише з трьох томів. Всі ці матеріали були подані в електронному вигляді.

Вважаю, що у сторони захисту була можливість підготуватися до засідання. Тим паче, що це лише підготовче засідання. Прошу клопотання захисту відхилити. З’явитись до Києва займає один день», – сказав Вадим Кохна.

У підсумку колегія суддів усе ж вирішила відкласти розгляд справи до 4 жовтня о 9:00.


Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024