Начальника Волинської митниці випустили на волю

20 Серпня 2017, 11:52
1659

Луцький міськрайонний суд відпустив начальника Волинської митниці ДФС Віктора Кривіцького, якого звинувають у отриманні хабаря, під особисте зобов’язання. Рішення суд виніс близько 3 години у ніч на 20 серпня.

Про це на сторінці у Фейсбук написав адвокат Віктора Кривіцького Артур Мартиросян.

Керівнику Волинської митниці Віктору Кривіцькому інкримінують отримання хабаря та зловживання службовим становищем. Адвокат Кривіцького стверджує, що звинувачення сфальсифковані.

«Ухвалою судді Луцького міськрайонного суду від 20 серпня 2017 року було відмовлено в задоволенні клопотання прокуратури про арешт Кривіцького В.Б. та обрано особисте зобов'язання. Ряд інформаційних агентств розповсюдив інформацію про затримання Генеральною прокуратурою України начальника Волинської митниці ДФС та етапування його до Києва.

Ця інформація не відповідає дійсності, оскільки Кривіцький В.Б.був затриманий 17 серпня 2017 року о 04 год. 48 хв. прокуратурою Волинської області та знаходився в м. Луцьку до цього моменту», – йдеться у повідомленні адвоката.

«Захистом в суді було доведено необргунтованість підозри прокуратури та сфабрикованість звинувачення, логічним продовженням чого, стало винесення судом ухвали про відмову в його арешті» – стверджує адвокат.

«Я публікую цю ухвалу для уникнення подальшого викривлення дійсної інформації. Ми володіємо об'єктивними доказами про фальсифікацію матеріалів кримінального провадження з метою відсторонення Кривіцького В.Б. від посади та створення комфортних умов для повернення до митної служби колишніх її високопосадовців.

Захист Кривіцього В.Б. вважає, що кримінальне провадження не має судової перспективи, а по результатах кінцевого розгляду справи буде винесено єдиний можливий вирок – виправдальний» – заявив адвокат.



 

Коментарі
20 Серпня 2017, 19:11
зачем этот концерт
21 Серпня 2017, 20:04
Оце всі бабла відхопили!!! Починаючи від адвоката, прокурорчиків і звісно судді!!! <br/>А що вихотіли?! Перед законом усі рівні і всі хочуть Добре жити. От тому вони завжди Добре і живуть, а не так як ми. Ось так по схемі час від часу хапають подібних Кривіцькому, потім звісно відпускають... і все. Фінал комедії!
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром