У Любомлі першокласники дарують канцелярію вихованцям Головненської школи-інтернат

18 Серпня 2017, 12:03
2962

Минулого тижня батьки першокласників спільно з газетою «Новий погляд+» розпочали благодійну акцію «Збери сирітку в школу».

Основний поклик заходу: поділитися найнеобхіднішим приладдя для навчання з вихованцями Головненської школи-інтернат.

Допомогти зібрати сиріт у школу зголосилося чимало небайдужих батьків і їхніх діток.

До акції вже долучився голова районної ради Микола Сушик. Ініціативу керівника підтримали його радник Аліна Старунська, мама першокласника Давида, а також небайдужі працівники райради.

Софія Склянчук із Любомля, яка цьогоріч розпочинає навчання у ЗОШ №3, у свій день народження, 17 серпня, принесла подарунки й для тих діток, які не живуть із батьками.

1

А Марійка Терешкевич із райцентра, яка поки що йде у дитсадок, але вже знає, що треба у школу, поділилася з першокласниками з Головненського інтернату кольоровими олівцями, які разом із мамою поскладала у пенали, зошитами, а також пластиліном.

Першачки районної гімназії Софія Цапук та Богдан Левчук теж принесли шкільне приладдя. Дівчинка хоче, щоб сиріткам ставили лише хороші оцінки у гарні щоденники, які вони разом із мамою купили. А хлопчик дуже любить клеїти різні фігурки із кольорового паперу, тому приніс усе для рукоділля.

«Перш ніж організовувати цю акцію, ми поцікавилися, як в інтернаті на цей рік із підготовкою їхніх вихованців до навчального року. Нам повідомили, що медикаментами та харчами їх забезпечили, а з канцтоварами є певні труднощі. Тому й вирішили саме таким чином допомогти діткам, – повідомили організатори.

Акція «Збери сирітку в школу» також повчальна: охочих першачків ми візьмемо з собою в інтернат, аби вони побачили, як жити без тата і мами, що треба цінувати те, що вони мають, а не вередувати і нищити те, що їм купують батьки».

Хто ще хоче долучитися до благодійної справи, приносьте канцелярію у редакцію газети «Новий погляд+» за адресою: м. Любомль, вул. Поштова, 4, 1-й поверх (приміщення «Укрпошти»), попередньо зателефонувавши за номером телефону 068-040-16-88. Збір триває до 29 серпня.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39