У центрі Любомля розповіли про вакансії

09 Серпня 2017, 09:16
1458

У понеділок, 7 серпня, відбулася виїзна акція мобільного центру зайнятості Любомльського районного центру зайнятості.

На площі міста фахівці служби ознайомили жителів та гостей міста з послугами, що надає служба зайнятості, – повідомляють у РЦЗ.

Особливу зацікавленість у присутніх викликали оперативні вакансії. Нині на підприємства, в установи та організації району потрібні на роботу продавці, кухарі, інженери, бухгалтери, бармени, офіціанти, підсобні робітники. Для тих, хто хоче працювати за межам району, були представлені вакансії м. Луцька та Луцького, Володимир-Волинського, Ковельського районів. Фахівці центру зайнятості акцентували увагу присутніх, що запропоновані центром зайнятості  вакансії актуальні, працевлаштування офіційне з гарантованим соціальним пакетом. Охочі мали змогу ознайомитися з паспортами підприємств, установ та організацій району.

Для молодих людей, які ще розмірковують, яку професію обрати, була можливість пройти профдіагностичне тестування. Дмитро Сацюк буде навчатися в 9 класі, тож із задоволенням зголосився протестуватися для визначення професійної спрямованості. Зацікавила юнака інформація про навчальні заклади Волині та професії, актуальні на ринку праці регіону.

Всі, хто відвідав в цей день мобільний центр зайнятості, були задоволені отриманою інформацією – одних зацікавила робота підсобного працівника та кухаря в Любомльській ЗОШ №3, тракториста в Любомльське ЖКГ, кухаря, бармена в піцерію. Молодь дізналася багато нового про послуги служби зайнятості: про інформаційні матеріали з описами професій, тестові методики, які допоможуть зорієнтуватися в безмежному світі  професій.

10

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024