Через любомльських контрабандистів у небо підняли бойовий гелікоптер

03 Серпня 2017, 11:18
3421

На перехоплення повітряних волинських контрабандистів із Любомльського району поляки на Люблінщини підняли в небо бойовий гелікоптер.

У ніч із 1 на 2 серпня над польським містечком Воля Угруска Люблінського воєводства РП прикордонники з льотного відділу виконували бойовий політ на гелікоптері «PZL-Kania». Екіпаж отримав повідомлення з землі, що з боку Любомльського району в західному напрямку рухається невідомий літальний апарат, – пише сайт Волинської газети.

«Екіпаж уже за кілька хвилин після отримання інформації змінив курс польоту. Льотчики помітили в повітрі мотодельтаплан. Літальний апарат без розпізнавальних знаків кружляв, вказуючи, що збирається щось скидати на землю. Донизу полетіли картонні коробки. Це тривало дуже короткий час, а потім об’єкт зник у тому ж напрямку, звідки прилетів, – розповів журналістам газети «Kurier Lubelski» підпоручник Даріуш Сєнніцкі, прес-секретар Надбужанського відділу Прикордонної варти Республіки Польща.

Потім прикордонники знайшли місце скидання пакунків із контрабандними цигарками. Вартість вилученого – понад 95 тис. польських злотих (665 тис. грн).

Зараз правоохоронці просять допомоги в українських колег щодо таємничого мотодельтаплана, а також шукають поляків, які мали забрати незаконний вантаж.

Коментарі
11 Серпня 2017, 09:19
Забрати товар мали ковельські заробітчани...
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024