Любомль: безробітних навчали безпечному працевлаштуванню за кордоном

02 Серпня 2017, 11:50
1136

У рамках Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми у Любомлі відбулася виїзна акція Любомльського районного центру зайнятості.

Фахівці служби інформували населення про види та етапи трудової міграції, способи вербування. Також розповіли про поширені сценарії шахрайства фірм-посередників із працевлаштування за кордоном, – повідомляють у РЦЗ.

Питання трудової міграції на Любомльщині актуальне тим, що район безпосередньо межує з Республікою Польща, неподалік – Республіка Білорусь. Тому учасникам виїзної акції не зайве було дізнатися про можливості легального працевлаштування за кордоном, послуги з працевлаштування за кордоном, які надають українські фірми, законодавчі та нормативні акти, що регламентують працевлаштування за межами України.

Свідченням зацікавленості містян актуальною та потрібною в наш час інформацією щодо запобігання нелегальної трудової міграції та торгівлі людьми стало те, що більш як 50 осіб скористалися інформаційними матеріалами та отримали консультації фахівців центру зайнятості.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром